Amin amin inşallah Allah can sağlığı versin canım benim evet çok zor bnm oğlumda dün gece rüyasında gördü yine depremi kitlendi kaldı asla Malatyaya gitmem dio giderrsem de konteyner e dio eve asla girmem dio köydeki ev ağır hasarlı malatya da ki ev hafif hasarlı köy garajınn oradaydı sana da üzüldüm şans nasip kız vAlla amin inşallah böylesi çok zor ayrıyız çare yok ne olacak bilmiyorum korkudan maltyadaki eve de gjremiyiz korkuyoruz çünkü şimdi bursadym Mayıs'ta doğumum var Haziran gibi gideriz inşallah ya bakalım nasip işte ev yok bir şey yok kalsak bir türlü gitmzsek bir türlü herşey çok karışık beİnşallah canım benim çok zor evinden yurdundan ayrılmak ama artık mecbur kaldık çocuklar çok korkuyorlar dı ben orduzu gelincik tepesindeydim 1 sene önce kuradan ev çıkmıştı bana daha yeni geçtim evime deprem oldu evimde sorun yok ama çocuklar gitmek istemiyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah yardımcın olsun inşallah hepsi geçecek tez zamanda rabbim kavuştursun buna şükür eşimde istanbulda haftada bir geliyor yanımıza