Sorum var Hayırlı akşamlar Nbr kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Hayırlı akşamlar Nbr kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,668 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı akşamlar Nbr kızlar
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Ay aynen en çok ona sevindim zaten en sonda ağladım zaten dünden meraklıyım ağlamaya ben niye hamileyken bu kadar duygusal oluyorum yaa
İnşallah kuzum omerde vardı inşallah Ömer'in başı yanmaz ama kavuştular nur sema umut 🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

rank
Ben demeye bişey demedimki
Evet sen birşey demedin o sadece o kadar dil döktü sen de ısrarla godicem diyince biraz alındı gibi artık pes etti tamam elif dedi ben orda analadim ama demet ablacım iyi kalplidir o hemen yumuşar 🥰🥰

İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.

Sümeyra🍀

rank
@Demetdemet abla hadi hadi siz küs kalamazsiniz bilirim beeennn seviyorsunuz birbirinizi insanın her dakikası bir değil ya bazen çok mutlu bazen çok üzgün olabilir insan normaldir

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım kızılcık şerbeti izleyen tayfa 😍 ilk günden beri severek izliyorum ve cuma günlerini iple çekiyorum resmen😍

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Evet sen birşey demedin o sadece o kadar dil döktü sen de ısrarla godicem diyince biraz alındı gibi artık pes etti tamam elif dedi ben orda analadim ama demet ablacım iyi kalplidir o hemen yumuşar 🥰🥰
Sümeyra benim gitmeme kalmiyor iki oldu burda bı olay oluyor sabah uygulamaya giriş yapamıyorum o yüzden sinirim bozuluyor girmek istemiyorum bende

Tüm sayfalar yüklendi.