Hem soru hem tesekur 😰❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Hem soru hem tesekur 😰❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,127 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hem soru hem tesekur 😰❤️
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Genetik bişey değil yani anne babadan felan değil sadece bebeğin ilk dudak ve damak gelişimi sırasında. Herhangi bir enfeksiyon stres. Ve bunun gibi bir çok nedenden kaynaklanan. Ama tedavisi olan yarım dudak ve yarim damak deniyormus tam olarak ilk kez başıma geldiği için araştırdım. Biraz tavşan dudak olarak deniliyormus bu çocuklara
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah tesekur ederim ❤️
Canim ya kiyamam inwallah iyi olucak sag salim kavuw meleyine inwallah♥️🤗🤗

Kızlar tesekur ederim ama ben hiç mama kullanmadım oğlum da hep emzirdim.
Çoğunuz mama yazmışsınız çantaya koymam için fakat hangi mamayi kullanıyorsunuz ona göre alıp koyayım ❤️❤️❤️❤️

Bir de kızlar şimdi benim bebeğim yarık dudak ve yarık damak ile dogucak inşallah tam tersi çıkar ama doktorlar öyle diyor ememez dedi doktor sütüm kesilir diye de çok korkuyorum
Açıkçası yani bu tip doğan çocuklar hemen amelyat ediliyormu yada. Nasıl besleniyorlar amelayat olana kadar yani bilen biri varsa gercekden yazarsa sevinirim çünkü. Doğum yaklaştıkça aklımda o kadar soru kaliyorki korkuyorum. 😰😰😰😰😰😰
Korkma canım inşallah doktorun dediği de tam tersi çıkar iyi olur inşallah 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.