Sorum var Hemoroid

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sado89 tarafından oluşturulan Hemoroid başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 309 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hemoroid
Konbuyu başlatan Sado89
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
38+2 den selamlar. Hemoroid belasindan kurtulamiyorum. Normal dogumu etkiler mi? Sorun olup da doguran var mi?
Kuzum.cogu gebelerin yakındığı şey bu seni kabız yapabilecek tüm gıdalardan uzak dur bol bol su iç meyve sebze tüket tam buğday ekmeği ye fazla oturma veya fazla ayakta kalma geçmiş olsun canım

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
38+2 den selamlar. Hemoroid belasindan kurtulamiyorum. Normal dogumu etkiler mi? Sorun olup da doguran var mi?
Canim bende son haftalarda öyleydim doktora gittim normal doğum sonrası bu haline sukredersin dedi farklı sebeplerden sezeryan oldum o süreçte iki krem verdi kullandım doktora görün canim mutlakq o zamana kadar da zeytin yağı sur son haftalarda bebek baskı yaptığı için şiddetle agriyo

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun kuzum akşam 1 bardak suya 5-6 tane gün kurusu koy sabah aç karnına suyuyla birlikte tüket. Gebelikte sıkıntı çekersin ama doğduktan sonra ilaçları, kremleri var onları kullanır sıcak suya oturursun Allah'ın izniyle geçer

Tüm sayfalar yüklendi.