Hepimizin ortak noktasi gebe anne olmamiz memleketler nere hatunlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havvanur tarafından oluşturulan Hepimizin ortak noktasi gebe anne olmamiz memleketler nere hatunlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,200 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hepimizin ortak noktasi gebe anne olmamiz memleketler nere hatunlar
Konbuyu başlatan Havvanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Çok giderim bu sene gelemedim mecbur çocuk falan doğdu. Dün diyorum ki eşime ben köye gidicem iyi gidin çok uzak ben gelmem diyo 😂 😂
Ay ben bu gebe halimle gittim bu bayram annemler çayda denk geldi diye 18 saatlik yolu 25 saatte gittik ama var ya bittim birde sele denk geldik hiç bir yere gezemedik sadce polivit selalesine çika bildik geri dönüşte aynı trafik boşuna para harcadık 😀 dinlenmeye gittik daha yorulup geldik eşim diyor birdaki tatili valla rizeye gelmem çok uzak diyor 😀başka yere yakına gideriz diyor

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ay ben bu gebe halimle gittim bu bayram annemler çayda denk geldi diye 18 saatlik yolu 25 saatte gittik ama var ya bittim birde sele denk geldik hiç bir yere gezemedik sadce polivit selalesine çika bildik geri dönüşte aynı trafik boşuna para harcadık 😀 dinlenmeye gittik daha yorulup geldik eşim diyor birdaki tatili valla rizeye gelmem çok uzak diyor 😀başka yere yakına gideriz diyor
Haha aynı benim eşim ya benim eşim de düzceli ayder de gelin tülü şelalesini falan görmüştü bu geçen düzceye gittik orda. Şelale gibi bişey gördü al işte buda gelin tülğ ne gerek vae rizeye diyor 😂😂😂 ama köye bayıldı resmen kuzinenin başında 3 gün geçirdi. Önümüzdeki sene çaya sokucam onu 😂😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Haha aynı benim eşim ya benim eşim de düzceli ayder de gelin tülü şelalesini falan görmüştü bu geçen düzceye gittik orda. Şelale gibi bişey gördü al işte buda gelin tülğ ne gerek vae rizeye diyor 😂😂😂 ama köye bayıldı resmen kuzinenin başında 3 gün geçirdi. Önümüzdeki sene çaya sokucam onu 😂😂
Benm esimide çaya soktum tam girmeden eline makası verdim kesilmiş çaya girdi uzaktan korktu bir ordan bir burdan topluyor 😀 ya ne kdar kolaymis sen sevgiliyken ne kdar abartmissin dedi çok zor diye dedi ne var bunda ki ben günde 1 ton toplarım dedi bizimkiler başladı gulmeye bu sıcak yağmur havada bir gir bakalım dedi ikinci sete giricekti ayağında terlik vardı dedim dur adım atma ya yılan çıkarsa diye bir korkup geri çıkışı vardı ki video çekti İstanbul'da bir havası var görme ben öyle bir çay biçtim ki özellik diye

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benm esimide çaya soktum tam girmeden eline makası verdim kesilmiş çaya girdi uzaktan korktu bir ordan bir burdan topluyor 😀 ya ne kdar kolaymis sen sevgiliyken ne kdar abartmissin dedi çok zor diye dedi ne var bunda ki ben günde 1 ton toplarım dedi bizimkiler başladı gulmeye bu sıcak yağmur havada bir gir bakalım dedi ikinci sete giricekti ayağında terlik vardı dedim dur adım atma ya yılan çıkarsa diye bir korkup geri çıkışı vardı ki video çekti İstanbul'da bir havası var görme ben öyle bir çay biçtim ki özellik diye
Hahshshshshs ya aynılar vallahi ne var bunda sen gel fındık topla diyor dedim tamam fındık zordur illaki tamam ama çayda zor yaş sıcak alttan soğuk üstten sıcak yılanı börtüsü böceği kaynıyor. Ys hehe diyor bana. Bide köydeki herkez lazca konuşuyor bana diyoki rusyaya gitsem aynıbyabancılığı çekerdim 😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Esimle aynı kafadalar demek ki aynı seyleri oda diyor 😀 Lazca konuşuyor bizimkiler mahalle turkceyi İstanbul'da kullanırlar eşimde annemleri taklit ederek lazcayi söylemeyi çalışıyor ama onun dedikleri farklı yerlere çekiliyor 😀dedim eşime sen lacza söyleme sakin kötü farklı yerlere gidiyor he öyle mi diyor

Tüm sayfalar yüklendi.