Hepimizin ortak noktasi gebe anne olmamiz memleketler nere hatunlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havvanur tarafından oluşturulan Hepimizin ortak noktasi gebe anne olmamiz memleketler nere hatunlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,200 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hepimizin ortak noktasi gebe anne olmamiz memleketler nere hatunlar
Konbuyu başlatan Havvanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Esimle aynı kafadalar demek ki aynı seyleri oda diyor 😀 Lazca konuşuyor bizimkiler mahalle turkceyi İstanbul'da kullanırlar eşimde annemleri taklit ederek lazcayi söylemeyi çalışıyor ama onun dedikleri farklı yerlere çekiliyor 😀dedim eşime sen lacza söyleme sakin kötü farklı yerlere gidiyor he öyle mi diyor
Hahaha ee çona diyo 😂😂 öğrenmiş onu mutfaktan salona eeeeee çonaaaaa diye bağırıyor bizim köydekilerin taklidini yapıyor göya 😂 bana gelmiş diyoki küfür öğretsene bana😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hahaha ee çona diyo 😂😂 öğrenmiş onu mutfaktan salona eeeeee çonaaaaa diye bağırıyor bizim köydekilerin taklidini yapıyor göya 😂 bana gelmiş diyoki küfür öğretsene bana😂
Mucere diye alıştı benim ki bana bazen diyor ama o kdar değişik diyor ki klavyeyle bile yazamam 😀

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.