Çocuk olana kadar ailesi melek gibiydi eşimle tartisirdik eşime kizarlardi üzme kızımızı diye çocuk oldu garantilendimBizim boş kalmamamız lazım diyorsun yani yoksa iyi şeyler olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok farklı bir hikayeniz var inşallah herşey iyi olur sizin için .Allah huzur versin ailelerimize hepimizin
Keşke hep bizim kuruntumuz olsa be
Bu aileler yok mu zaten bir elini ayağını çekseler herşeye karışmasalar herşey daha güzel olacakta işte
En iyisini yapıyorsun canım hep sen üzülecegine biraz da o üzülsün![]()
="Asena.ase, post: 441843, member: 4061"]
Canım kimsenin evliliği dört dörtlük değil İnan dışarıdan böyle çok mutlu görünen aileler var Daha doğrusu dışarıda oynayanlar ama inan Yani senden benden kötüdür evinin içi oturup şu anki haline şükredersin yani o derece diyebilirim Şu an bir de hamilesin hormonlarından dolayı bu tür şeylerin kapılman çok normal Bunlar geçici bir durum fazla kendinde strese sokma
Her harfine sonuna kadar katılıyorum kuzumKesinlikle katılıyorum sana canım disarda canım cicim aşko kuşko evde canım yerine canın çıksın canın cehenneme şahit olmuşum yani dışarda öyle mutlu mesut pozlar veriyolar evde de kan kusturuyolar bence her evlilikte sıkıntılar var canım hayat öyle güllük gülistanlık değil maaleseferkekler de sevgili iken nişanlı iken çok farklılar evli iken de bambaşka oluyolar avucunun içine alana kadar herşeye tamaam diyolar baya zirvedesin yani nişanlı iken sonra bı anda en dip te olunca haliyle insan üzülüyo
hele hamilelik yada çocuk olunca da çok degisiyolar hamile iken de nazın cekilmiyo diyolar çocuk olunca da en ufak bi sitem de bı çocuğa bakıyorsun kırk tane laf ediyorsun diyorlar dertleri bitmez anlatacak çok şey varda gucum yetmez yazmaya ama herşeye rağmen eşimi çok seviyorum
ona olan sevgim farkli
Her harfine sonuna kadar katılıyorum kuzum
Ne yapıyorsun canım nasılsın oğlun nasıl çiş eğitimine bıraktınız değil mi
İyim canım benim teşekkür ederim seni sormali evet ya havalar çok soğuk dediğim gibi sıcak olsa en azından külot la bırakırım öyle daha rahat olur biraz daha beklicem mecburNe yapıyorsun canım nasılsın oğlun nasıl çiş eğitimine bıraktınız değil mi
Benim de evliliğim çok güzeldi taki kızım doğana kadar ilgi odağim aşkım canım kızım oldu sanki eşim bazen nefes alsa batıyor banaÇocuk olana kadar rüya gibiydi evliliğim sonrası klasik evliliğe dönüştübazen soğuduğunu düşünüyorum bende soğuyorum ondan ailesi arada dolduruşa getiriyor bı kavga bi aşk dolu geçinip gidiyoruz
belkide dönemsel alinganliklardir
Allah iyilik versin kuzumİyim canım benim teşekkür ederim seni sormali evet ya havalar çok soğuk dediğim gibi sıcak olsa en azından külot la bırakırım öyle daha rahat olur biraz daha beklicem mecbursen ne yapıyorsun canım cocuklarin nasıllar laren kuşum nasıl
![]()