Her hafta kontrole gitmek zararlımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan Her hafta kontrole gitmek zararlımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,689 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Her hafta kontrole gitmek zararlımı
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Her hafta kontrole gidiyorum cok tedirgin oluyorum yaptigim her harekette bebege bisey oldu saniyorum ultrasona benim gibi sık giren oldu mu
Doktorun ne sıklık ile çağırdı ise git inşallah bir şey olmaz her hafta suyunu felan kontrol ediyorlar dur kaç haftalık oldunuz

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Her hafta kontrole gidiyorum cok tedirgin oluyorum yaptigim her harekette bebege bisey oldu saniyorum ultrasona benim gibi sık giren oldu mu
Ultrason cihazı ses dalgaları bebekleri rahatsız ediyormuş dış ülkelerde bize göre daha az o cihaza giriyormuş anneler doktorunuz bu işin uzmanı ne zaman kontrol olacağını en iyi o bilir

...

Moderator
Mod
rank
Doktor normalde ilk aylarda ayda bir çağırıyor canım.Son haftalarda iki haftada bir çağırıyor.tehlikenmi var haftada bir gidiyorsun kuzum.

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Doktor normalde ilk aylarda ayda bir çağırıyor canım.Son haftalarda iki haftada bir çağırıyor.tehlikenmi var haftada bir gidiyorsun kuzum.
Yok özlüyorum 😂😂bide cok tedirgin oluyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorun ne sıklık ile çağırdı ise git inşallah bir şey olmaz her hafta suyunu felan kontrol ediyorlar dur kaç haftalık oldunuz
13+5

13+5

13+5

...

Moderator
Mod
rank
Yok özlüyorum 😂😂bide cok tedirgin oluyorum ya

13+5

13+5

13+5
Canım sık gitmemeye çalış yinede.Gerçekten insan özlüyorGörmek istiyor.Doğduğunda hergün göreceğiz inşaAllah kuzum.☺️

Tüm sayfalar yüklendi.