Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu devirde anlayışlı olmak gerekiyor altın almıyor diye değer vermiyor anlamına gelmez. Sende bir gariplik var bence. Şahsen ben 1 çiçekle veya tatlı güzel bir konuşmayla dahi mutlu olan bir insanım. Eşinin maddi durumunu düşünmen gerek
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Herkeze selammmm öncelikle size sorum su eşiniz size hediye alıyor mu lütfen herkez paylaşsın benimle eşimden hediye almaz bana doğum gününde altın istiyorum almıyor bana kesin değer vermiyor verse alır demi
Bene eşim ozel.gunlerde bezende ozel olmayan gunlerde.hediye aliyor amma ben ondan isdemiyorim bellki sen net olarak altin isdedugin icin almaga durmu yetmiyordu eşin sene 1 cicek.alsa 1 cikolata alsa bele sukur etmelisin hersey para altinn degil bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yani keşke daha makul bir şey isteseniz sizde bu devirde altın almak lüks çünkü zor yani size maddi değeri yüksek bir şey alarwk sevgisini göstermesini beklemeyin ki her sevgi maddiyat ile de gösterilmez.
Bene eşim ozel.gunlerde bezende ozel olmayan gunlerde.hediye aliyor amma ben ondan isdemiyorim bellki sen net olarak altin isdedugin icin almaga durmu yetmiyordu eşin sene 1 cicek.alsa 1 cikolata alsa bele sukur etmelisin hersey para altinn degil bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi