Sorum var Herşeye küsen kaynana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Herşeye küsen kaynana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,926 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Herşeye küsen kaynana
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ya valla kızlar anlatacak kimse yok buraya yazıyorum çatliycam dün kayınvalidem aradı size gelecektik gelecek olursak haber ederim diye net konuşmadı zaten sonra ben annemgili aradım onlarda televizyon gelecekti merak ettim beni de alın dedim kayınvalidem e bugünden için söyledim gelin diye o da tamam oğlanın halı saha var diye dün gelmedi ki hiç kırıcı konuşmadım.esime de dedim anneni bı ara seni merak ediyor telefonun bozuk diye dedim o da benden aradı gelecek mısın diye sordu işte neymiş ne zaman arasa da ben kabul etmiyo musum sadece dün bı kere kabul etmedim ne zaman isterse geliyor zaten oğluna beni şikayet ediyor oğlum izin gününde gel bebeğin kıyafetlerini al götür ben gelmem artık diye valla artık çok yoruldum eşim de kapat kapat yine herşey yanlış anlamışsın anne diye gitti ise ben napiyim ya suçlu muyum iki bayram ve doğum Arası küslük cikiyor
Cnm sen iyiysen ve ona karşı sayginda kusur etmiyorsan boşver ne hali varsa görsün çocuksu hareketler hiç yakıştıramıyorum bu büyüklere ya inan bazen bizden daha da çocuksu oluyorlar.. takma sen onlari

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Cnm sen iyiysen ve ona karşı sayginda kusur etmiyorsan boşver ne hali varsa görsün çocuksu hareketler hiç yakıştıramıyorum bu büyüklere ya inan bazen bizden daha da çocuksu oluyorlar.. takma sen onlari
İyiyim cnm ona karşı mecbur kalıp gelecek o yüzden çokta şey yapmıyorum artık ama hamile hamile benden pay çıkarıyor kendine

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ya valla kızlar anlatacak kimse yok buraya yazıyorum çatliycam dün kayınvalidem aradı size gelecektik gelecek olursak haber ederim diye net konuşmadı zaten sonra ben annemgili aradım onlarda televizyon gelecekti merak ettim beni de alın dedim kayınvalidem e bugünden için söyledim gelin diye o da tamam oğlanın halı saha var diye dün gelmedi ki hiç kırıcı konuşmadım.esime de dedim anneni bı ara seni merak ediyor telefonun bozuk diye dedim o da benden aradı gelecek mısın diye sordu işte neymiş ne zaman arasa da ben kabul etmiyo musum sadece dün bı kere kabul etmedim ne zaman isterse geliyor zaten oğluna beni şikayet ediyor oğlum izin gününde gel bebeğin kıyafetlerini al götür ben gelmem artık diye valla artık çok yoruldum eşim de kapat kapat yine herşey yanlış anlamışsın anne diye gitti ise ben napiyim ya suçlu muyum iki bayram ve doğum Arası küslük cikiyor
Kuzum alttan al bişey olmaz , bende kaynanamın dilinden konuşsam gece gündüz kavga ederiz , ne derse desin çok abarttımi tepkini koy sonrada boşver takma hiç 👍😉

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum Allahim yardımcın olsun Allah doğru yola iletsin kayinvalideni ama boşver en azından eşin gerçeklerin farkında ve sana destek oluyor en azından

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ya bırak allah askina gelmezse gelmesin benim kaynana bir yıla yakın benle kus neye kustugude belki değil dogum yaptim merdivende bakıyor cocuga hamilelik boyunca bir kere bile sormadj hayırlı olsun demedi bende kizdim merdivende çocukmu bakılır diye çıktı geldi girer girmez ay sakin kimsenin yaninda acma çocuğun altını ayıptır günahtır diye söylenmeye basladi kimin yaninda actim destur daha yeni girdik eve dedim hayir yani ortanca eltim aciyomus amca dayi dinlemeden kizin altini herkesin yaninda ben sana soyliyim de sende acma diyo git ona şöyle o zaman dedim iki gun sonra yine geldi oglan kapiyi açtı bu sinsi sinsi yatak odama girdi cocuga bakmak icin bende peşinden girdim kizdim dokunma cocuga uyusun aman dokunmuyor um ben senin cocuguna diyo ne isin var odada dedim bakayım bi diyo tersledjm birdaha gelmedi yuz vermeye gelmez bide buyuk eltime ben istemiyordum onu gelin olarak demis peh ben seni kaynana olarak istiyomuyum acaba kaynana olunca konu yeminle basimdan alev çıkıyor 🤣

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum Allahim yardımcın olsun Allah doğru yola iletsin kayinvalideni ama boşver en azından eşin gerçeklerin farkında ve sana destek oluyor en azından
Çünkü sen haklısın tipik annem ben alıştım neyine takiyon diyor ama onun da bekar oğlu var bakalım küçük gelin napcak gorcem ben o zaman onu

Tüm sayfalar yüklendi.