Sorum var Herşeye küsen kaynana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Herşeye küsen kaynana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,925 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Herşeye küsen kaynana
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl dayanıyon bu kadına😞😞😞😞 çekilecek dert degik pis kadin
Mecbur kuzum yoksa eşimle sıkıntı yaşıyorum çok bilenler bilir zaten sorunlu evliliğim var idare ediyorum kuzum valla ilkez birinin ölmesini bekliyorum kayınpeder ayrı dert bak bugün ne dedi dış cepemiz yapılıyor ustalar var tanıdık eşimde onalarin yanında bnde çocuğu hava çok güzel çıkardım balkona babasına baktıriyorum asadan diyor ki çocuğu hava çarpar çıkarma dışarı diye bende çok sakınan şeye çop göze batar dedim birşey olmaz dedim doğduğundan beri dışarı çıkmadı hiç çocuk alışsın diye oda bana diyor ki dışarı çıkmak için baktiriyr birde alışsın diyor dedi bnde dedim sizin yüzünüze bakmaya meraklı degilim çocuğumu çıkardım dedim girdim içeri

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Ya valla kızlar anlatacak kimse yok buraya yazıyorum çatliycam dün kayınvalidem aradı size gelecektik gelecek olursak haber ederim diye net konuşmadı zaten sonra ben annemgili aradım onlarda televizyon gelecekti merak ettim beni de alın dedim kayınvalidem e bugünden için söyledim gelin diye o da tamam oğlanın halı saha var diye dün gelmedi ki hiç kırıcı konuşmadım.esime de dedim anneni bı ara seni merak ediyor telefonun bozuk diye dedim o da benden aradı gelecek mısın diye sordu işte neymiş ne zaman arasa da ben kabul etmiyo musum sadece dün bı kere kabul etmedim ne zaman isterse geliyor zaten oğluna beni şikayet ediyor oğlum izin gününde gel bebeğin kıyafetlerini al götür ben gelmem artık diye valla artık çok yoruldum eşim de kapat kapat yine herşey yanlış anlamışsın anne diye gitti ise ben napiyim ya suçlu muyum iki bayram ve doğum Arası küslük cikiyor
Cidden anlamıyorum ya kimseye kolay kolay küsmezler gelinler e birşey yokken bile hemen küserler bide oğullarına söylüyorlar La havle sende canını sıkma canım eşin anlamış vermiş cevabı cani isterse artık

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ya valla kızlar anlatacak kimse yok buraya yazıyorum çatliycam dün kayınvalidem aradı size gelecektik gelecek olursak haber ederim diye net konuşmadı zaten sonra ben annemgili aradım onlarda televizyon gelecekti merak ettim beni de alın dedim kayınvalidem e bugünden için söyledim gelin diye o da tamam oğlanın halı saha var diye dün gelmedi ki hiç kırıcı konuşmadım.esime de dedim anneni bı ara seni merak ediyor telefonun bozuk diye dedim o da benden aradı gelecek mısın diye sordu işte neymiş ne zaman arasa da ben kabul etmiyo musum sadece dün bı kere kabul etmedim ne zaman isterse geliyor zaten oğluna beni şikayet ediyor oğlum izin gününde gel bebeğin kıyafetlerini al götür ben gelmem artık diye valla artık çok yoruldum eşim de kapat kapat yine herşey yanlış anlamışsın anne diye gitti ise ben napiyim ya suçlu muyum iki bayram ve doğum Arası küslük cikiyor
Bizde de aynı sorun var mesela benim annem ve yengem sanki arkadaş gibilerdir. Öyle kaynana gelin ilişkisi yoktur hep ozenmisimdir 😊 bana gelen kaynana. İse. Çok farklı nerde fesatlık var orda allahdan kocam bey akılı yoksa nanayi yerdik 😂 keşke diyorum bazen benim annem gibi kaynana verseydi benim başıma da

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Bizde de aynı sorun var mesela benim annem ve yengem sanki arkadaş gibilerdir. Öyle kaynana gelin ilişkisi yoktur hep ozenmisimdir 😊 bana gelen kaynana. İse. Çok farklı nerde fesatlık var orda allahdan kocam bey akılı yoksa nanayi yerdik 😂 keşke diyorum bazen benim annem gibi kaynana verseydi benim başıma da
Ayy ne güzel ya keşke öyle olsa valla hergun gider gelir çağırirdim güler eğlenirdik geldi mi de hamile falan demiyor sicip sıvayıp gidiyorlar eve zaten zor topluyoruz

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Hepsi ayni valla huzursuzluk çıkarmaya yer arıyorlar artık oğullarını mi kiskaniyorlar napiyorlar bilemedim
genel konuşmuyalim bence hepsi aynı değil benim kayınvalidem melek gibi kadın 4 yıldır evliyim daha hiç bir konuda anlaşmazlık yaşamadık çok şükür çok iyi anlaşıyoruz🧿🤍

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Zamana bırak kuzum kocana sahip çık su bulur yolunu bulur hepsi aynı cekemiyolar ağızları laf yeri geliyo öz annemiz bile lafa söze kaliyo bırak kaynananinyalan mi yanlış anlaşılmasın ben anne mi kesmedim sadece hayatın acı gerçekleri biz sadece kocamizi ve bebislerimizi düşünelim gerisinin canı cehenneme ayaklarına dolansin

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Kız boşver canı istese çıkar gelir bahane üretiyor Allahtan eşin annesinin huyunu biliyorda ayriyeten sorun çıkmıyor. Kuzum doğum yapan sensin kimsenin kaprisini çekme. İsterse oğlu işte nöbette maçta olsun gelir seni torununu görür. Boş ver be ya

Tüm sayfalar yüklendi.