İlk gittiğimde fakülte canım boş hastanede değil ama işte kadın bir laf deyip bana açıklama bile yapmadı kendi kafasında yok bebeğin 8. Hafatasına yada o haftalara dair fotosu var mı dedi bar dedim baktı hesap haptı çocuk ağustos ile uyumlu baştan beri diyor iyide ben burada bile deöiiim gecikme diye post açıp kızlar 19 temmuzda olmam lazımdı diye 25 temmuzda şükür oldum yazmışım eee bu not bile varken nasıl oluyor adetim 5 gün sürdü . Benim o zaman ağustosda yaşadığım ilk ilişkide yumurtlayıp gebe kalmış olmam lazım şaşılır gibi . Zaten adetim şok düzensizdi hep 5 7 gün geç gelirdi ya ondan dolayı cidden yumurtlama zamanı ayın 3 ne geldi bilmiyorum . Pazartesi sabah kendi doktoruma gideceğim öğlenden sonra tekrar detaylı için özel hastaneye gideceğim bakalım oda aynısını derse o zaman cidden ağustos ile uyumlu derim ama işteCanım benim hiç stres yapma sağ salim kucağına alırsın inşallahçoğuna öyle dediler hiçte bir şey çıkmadı gerçekten canım sen içini ferah tut anne yüreği işte dayanamıyor ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım geçmiş olsun duymadım ya üzülme stres yapma başka bir doktora gideceksin sanırım iyi yaparsın özel devlete göre kat kat daha iyi canım teknolojik açıdan bile çok iyi her şey gönlünce olsun canım arkadaşım sağ salim kucağına alırsın inşallah![]()