Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar Hülya konuşacak durumda değil Dün ben görüştüm kendisiyle Umut yani bebeğin ismi şu an hastanede Entübe halinde Umut annesine İnşallah Umut olacak bol bol dua edelim arkadaşlar bizlerden şu an dua istiyor Hepinize ayrı ayrı teşekkür etti Allah razı olsun dedi
Kızlar ben Nilay belki hatırlarsınız. Habersiz gittim çünkü aldığım haberlerle yıkıldım. Bebeğimi kaybettim. 11 haftalikken agri ve kanamayla acile gittim. Meger fetus 6 haftalikken ölmüş. Psikolojik olarak fiziksel olarak cok kötü bir dönemden geçiyorum. Kan kaybından halsiz düştüm. Ama ağlamaktan da harap oldum. Bunun acısını nasıl atlatırım bilmiyorum.
Başın sağ olsun canım bende o acıyı yaşadım seni iyi anlıyorum bende doğumda kaybettim bebeğimi çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ama ondan sonra iki evlat nasip etti rabbim çok şükür unutturdu ilkinin acısını rabbim sana da tez zamanda nasıp etsin inşallah canm benim dua edeceğim sana ismen inşallah gönlünü ferah tut duanı et gerisini Allah'a bırak
Kızlar ben Nilay belki hatırlarsınız. Habersiz gittim çünkü aldığım haberlerle yıkıldım. Bebeğimi kaybettim. 11 haftalikken agri ve kanamayla acile gittim. Meger fetus 6 haftalikken ölmüş. Psikolojik olarak fiziksel olarak cok kötü bir dönemden geçiyorum. Kan kaybından halsiz düştüm. Ama ağlamaktan da harap oldum. Bunun acısını nasıl atlatırım bilmiyorum.