Siz benim yazdıklarımı cok yanlis yorumlamışsiniz. Bir erkek de ar damarı varsa karşısında onu arzulayan bir kadın da olsa dönüp bakmaz, kadının en büyük düşmanı yine kadındır çok doğru ama bir kadını aldatmayı meşrulaştırmaz asla, aldatan erkek isterse karısı ona kadınlık yapmasın yinede asla haklı olamaz. Eşinden memnun değilse boşanır nafakasını da çatir catirr öder gider başka kadınlarla da ne halt ediyorsa eder.Canim zatennn hepte erkekleri bu hale biz kadinlar geturdik kadin bosanir erkekte suc olur ama bzm kadinlar valla bence kadinda suc var bilmem ne hep kadinda suc blurlarr kadinin hep dusmani kadindir ..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim kocam evet bazen anlayışsızdır ailesine düşkündür bazen bir tokat atmışlıgı bile olmuşdr. Ama bile isteye hiç bir zaman aldatmaz. Hem çocuklarını çook seviyor. Her kesden. Ailesinden bile
Hanımefendi siz ne diyirsunuz allahiniz aşkına, içinize sindirmissiniz kabullenmiş ve ne yapayım benimde kaderim buymuş deyip bu olayın altında ezmissiniz siz kendinizi çokta. Bak bu yazdığımı kafana iyi kazı ve asla unutma çünkü gün gelecek bana bunu söylemişlerdi diyeceksin.
Seninn kocan iflah olmayacak ve defalarca yapacak sana bunu, hatta sen böyle düşündüğün için gözüne soka soka yapacak, seni kadınlığından vurup seni daha çok sindirecek. Hataa daha acısı sen hatayı hep kendinde bulup arayacaksın seni öyle bir hale getirecek. Ama sen bunları. Farkına vardığında vakit sandığın da geç olacak. Üzüldüm hanımefendi gerçekten de üzüldüm böyle düşünmene. Sen ki yatakta resimlerini gördüm diyorsun şimdide kocanı kendince aklamaya çalışıyorsun. Sen çaresizsin belli gidecek yerin yok annenin babanın yanına da gitmek istemeyip, konforunu bozmak istemiyorsun ama ilerisi iyi görünmüyor bunu bil.
Son düzenleme: