Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kocam eski bloklarından numara görmüş bu kim diye yazmış. Eski sevgilisi çıkmış. Sevgili deyerken kocam geziyormuş onla. Neyse biraz mesajlaşmışlar. Falan sonra kendi geldi itiraf etdi. Tabi ben çok üzüldüm. Ama geçci. Ben daha çok kıskanmıyom. Erkeyin üstüne ne kadar çok gidersen kıskanırsan böyle yapar işte. Yapma ya bırak .
Geceleri çok güzel iç çamaşiri giyin ve onu cezb et kendine..Onu öyle bi mecbur etki kendine senden başqasina bakamasin..Onunla çok vakit geçir.En çokda ilişkiye girmesi için zorla.Sana bağli olur merak etme .Ama yinede vaz geçmesse Artik onun senin için değerli olmadiğini ve ona ihtiyaç duymadiğini ona söyle ve göster...
Allah yardımcın olsun canım üzüldüm gerçekten ben böyle bi durumda olsam bosanirdim ve çocukları alır diyosun sen aldattığını kanitlarsan kimse o çocukları senden alamaz o kadar kolay değil aldatan şerefsiz bı adama çocuk vermek hem erkeğin üstüne ne kadar gidersen her pisliği yapar serbest bırak bende hiç karismiyorum bakmıyorum telefonuna kıskanmıyorum çok şükür hiç biseyini görmedim kendimden çok güveniyorum o konuda başka bı kadınla konusmuycagini gitmiycegini yazık ya sen onun için neler yapıyorsun o gidiyor baskalariyla konuşuyo Allah sabır versin sana
Erkekler neden hep boyle normalde yapsalar belki bu kadar zorumuza gitmez ama hamileyken kalkip boyke bisey yapmalari çıldırtıyor insani ne diyim allah islah etsin kıyamete yaklaşıyoruz zina o kadar çoğalmış ki aldatmayan esine sadik adam bulunmuyor malesef ama kendini uzmene değmez
Birak allahindan bulsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım benim sen hiç kendinden soğuma daha ne yapacaksın ki sen evini temizliyorsun çocuklarına bakıyorsun yemeğini yapıyorsun adamın yatağına giriyorsun sen zaten yapman gereken her şeyi koşulsuz şartsız yapmışsın tüm bunlara rağmen hala gözü disardaysa bu onun serefsizligi bak çocuklar da kötü etkilenmiş sana ters davrandığı için onların da psikolojisini yerle bir ediyor nasıl sevsin çocuklar yazık ya
Amin canım benim sen hiç kendinden soğuma daha ne yapacaksın ki sen evini temizliyorsun çocuklarına bakıyorsun yemeğini yapıyorsun adamın yatağına giriyorsun sen zaten yapman gereken her şeyi koşulsuz şartsız yapmışsın tüm bunlara rağmen hala gözü disardaysa bu onun serefsizligi bak çocuklar da kötü etkilenmiş sana ters davrandığı için onların da psikolojisini yerle bir ediyor nasıl sevsin çocuklar yazık ya