Çok üzüldüm canım senin adına gerçekten.
Bildiğim kadarıyla anne ve baba boşandığın da çocuklar erkekse eğer anneye veriliyormuş velayeti.
Bide o adama hakim olsam hayatta çocuklarını emanet etmezdim. Eşine saygısı ilgisi olmayan biri çocuklara nasıl bakıp ilgilensin. Sana boşan yada boşanma dememiz ne kadar doğru olur bilmiyorum sonuçta bu senin hayatın sen yedi yıldır çekiyorsun bunu ve alışmışsın canının yandığınada eminim. Ama bu kararı senin vermen gerekiyor bizler sadece derdini dinler senin için sabır diler dua ederiz. sen aslında çocukların için korkmuyorsun seni korkutan başka birşey var seni tehdit ediyor olabilir. Bak canım sana daha önce saldırmış bıçakla böyle birşeye tenezzül eden biri daha kötüsünü de yapar Allah korusun sen bir eşten ziya de bir annesin ve annelerin ne kadar güçlü ve sabırlı olduklarını biliyorsun, ki sende öylesin yedi yıldır böyle bir insana tahammül ediyorsun. Ve o seni gerçekten hak etmiyor senin gibi bir eşi olduğu için gece gündüz oturup Allah'a ibadet edip şükredeceğine böyle şerefsizlik ler yapıyor. Eğer gerçekten boşanmak istersen çocukların için her türlü zorluğu aşarsin. Mahkemeye sana ve çocuklarına nasıl davrandığını ispat edersen eğer değil kocan denen o adam yedi süralesi de gelse çocukları senden alamazlar emin ol . Allah sabır versin inşallah rabbim o adama da akıl fikir versin hidayete erdirsin inşallah ne diyelim..