Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 4+ 3 beta HCG 1960 çıktı . Alttan bakarak doktor iki kese gördü biri su kesesi dedi . Bende ikinci keseyi gördüm . Yanındaki kişi hocam ikiz falan dedi doktor da ısrarla su kesesi dedi . Başına böyle bir durum gelen var mı?
Merhaba 4+ 3 beta HCG 1960 çıktı . Alttan bakarak doktor iki kese gördü biri su kesesi dedi . Bende ikinci keseyi gördüm . Yanındaki kişi hocam ikiz falan dedi doktor da ısrarla su kesesi dedi . Başına böyle bir durum gelen var mı?
İlk defa duyuyorum böyle bişey canım 2. Kesenin var olma sebebi 2. Bebek olmaz mı su kesesi ne oluyor onu anlamadım plesenta mı demek istedi acaba küçükmüş daha ya önümüzdeki haftalarda gittiğinde kesinleşir canım istersen beklemek yerine başka dra da görün
E peki bi açıklama yapmadı mı bebek değilse öyle ikinci bi kesenin varlığı sorun teşkil etmez miymiş? Dediğim gibi ilk defa duydum canım drun dan memnunsan bir iki hafta sonra netleşir ne olduğu
E peki bi açıklama yapmadı mı bebek değilse öyle ikinci bi kesenin varlığı sorun teşkil etmez miymiş? Dediğim gibi ilk defa duydum canım drun dan memnunsan bir iki hafta sonra netleşir ne olduğu