İkili test

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan İkili test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,536 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkili test
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylankosova

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
ikili test yapan var mı yapmayan pişman oldu mu yapmak gerekir mi tercümeli anneler ❤️♥️teşekkür
Canım bende yaptırdım ikili ve üçlü testi ama çok pişmanım keşke yaptırmasaydım bebeğin düşük riskli down sendromu olabilir dedi karnından su almanı öneririm dedi bunu yaptırırsanda düşük yapabilirsin dedi kabul etmedim yaptırmadım ne gelirse Allahtan can sıkıntısından başka bir şey değil çünkü ne olursa olsun asla aldırmam boşuna yapıp kendimi üzdüm inşallah bebeğimiz sağlıkla gelsin

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
ikili test yapan var mı yapmayan pişman oldu mu yapmak gerekir mi tercümeli anneler ❤️♥️teşekkür
2live
Ben iki gun once yaptirdim ense 3mm kalin dediler down sendromlu riski olabilir perinayologa git dediler aldirmak istiyosaniz karindan sivj alip durumu netlestirelim dediler benim kac gundur burnumdan geldi gunlerim sonuclarimi bekliyorum
Canım arkadaşımında riskli çıkmıştı degeri de baya fazlasıyla yüksekti. Ama şükür birşey çıkmadı. Ölçümler hatalı olabiliyor. Ablam hamileyken de aynı şekilde söylediler. Ablam her koşulda kabulüm dedi. Yigenim şuan 7yaşında çokta saglıklı inan bana yanılma payı çok yüksek oluyor. İnşallah güzel haberlerini alırız canım benim.

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende yaptırdım ikili ve üçlü testi ama çok pişmanım keşke yaptırmasaydım bebeğin düşük riskli down sendromu olabilir dedi karnından su almanı öneririm dedi bunu yaptırırsanda düşük yapabilirsin dedi kabul etmedim yaptırmadım ne gelirse Allahtan can sıkıntısından başka bir şey değil çünkü ne olursa olsun asla aldırmam boşuna yapıp kendimi üzdüm inşallah

Canım bende yaptırdım ikili ve üçlü testi ama çok pişmanım keşke yaptırmasaydım bebeğin düşük riskli down sendromu olabilir dedi karnından su almanı öneririm dedi bunu yaptırırsanda düşük yapabilirsin dedi kabul etmedim yaptırmadım ne gelirse Allahtan can sıkıntısından başka bir şey değil çünkü ne olursa olsun asla aldırmam boşuna yapıp kendimi üzdüm inşallah bebeğimiz sağlıkla gelsin
AMİN İNŞALLAH ❤️

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Ya inşallah bi sıkıntı olmaz cnm kaç haftaliksin
Insallah 🙏🏼🙏🏼 bugun tam 12. Haftama girdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aldırdın mı sıvı canım?
Hayir cesaret edemedim ama biraz fiyatli ama kan verdim dna bakilsin diye

Aldırdın mı sıvı canım?
2live

Canım arkadaşımında riskli çıkmıştı degeri de baya fazlasıyla yüksekti. Ama şükür birşey çıkmadı. Ölçümler hatalı olabiliyor. Ablam hamileyken de aynı şekilde söylediler. Ablam her koşulda kabulüm dedi. Yigenim şuan 7yaşında çokta saglıklı inan bana yanılma payı çok yüksek oluyor. İnşallah güzel haberlerini alırız canım benim.
Insallah canm iki gundur perisan oldum ilk bebegimi erken dogurdum 1.5 aylikken kaybettim simdi bundada bu riskleri dusunmek beni kaygilandiriyo

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Insallah 🙏🏼🙏🏼 bugun tam 12. Haftama girdim

Insallah canm iki gundur perisan oldum ilk bebegimi erken dogurdum 1.5 aylikken kaybettim simdi bundada bu riskleri dusunmek beni kaygilandiriyo
Anladım cnm sıkma canını bazen testler yaniltabiliyor umarım güzel haberlerini alırız guzleim 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.