İkili test

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan İkili test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,536 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkili test
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylankosova
H

Handanalp

Guest
Ben iki gun once yaptirdim ense 3mm kalin dediler down sendromlu riski olabilir perinayologa git dediler aldirmak istiyosaniz karindan sivj alip durumu netlestirelim dediler benim kac gundur burnumdan geldi gunlerim sonuclarimi bekliyorum
Merhabalar.benim oglumdada ense kalınlığı 3.5 çıkmıştı.doktor sonuçlara bakıp sıraladı.1 Down sendromu olabilir.2 kalbi ile ilgili sorun olabilir.3 sirt açıklığı olabilir.yasin daha küçük aldirabilirsin dediler. Doktorlar o kadar acımasız ki.tabi bu süreç çok kötü geçti benim için...ve oğlum doğdu turp gibi maşallah:) yani demek istediğim anne karnı kapalı bir kutu kimse ne olacağını bilemez.sen Allah sığın dua et😊

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar.benim oglumdada ense kalınlığı 3.5 çıkmıştı.doktor sonuçlara bakıp sıraladı.1 Down sendromu olabilir.2 kalbi ile ilgili sorun olabilir.3 sirt açıklığı olabilir.yasin daha küçük aldirabilirsin dediler. Doktorlar o kadar acımasız ki.tabi bu süreç çok kötü geçti benim için...ve oğlum doğdu turp gibi maşallah:) yani demek istediğim anne karnı kapalı bir kutu kimse ne olacağını bilemez.sen Allah sığın dua et😊
Bana kimse bunlari anlatmadi inatla sivi aldir dedi herkes ben sadece kan verdim ozel bir yerde insallah bi sorun cikmaz valla insan ne dusuncegini sasiriyo .. sizde boyle bi sorun yasanmamis olmasina cok sevindim cok sukur..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki baska bulgu varmiydi ense kalinligi disinda. Kan falan vermismiydiniz

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.