H
Hamzanın annesi Sema
Guest
Evet üç yaş ama üzülür diye korkuyorum ilgiyi ondan kesmem tabi ama Yinede endişeleniyorumAmin canım inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah hem araları da 3 yaştan fazla olucakmis işte kuzum oğlun büyümüş oluyor herşeyi hemen hemen algılıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah geçer anlaşırlarİlk Kızım 2 yaşında ikinci kızım 3 aylık aralarında 1 yaş 10 ay var büyük kızım daha kabullenemedi kardeşini hatta yeni geldiyinde birkaç kez yüzünü çizdi bebeyin. o yüzden fazla yaklaşdırmıyorum. arada sevmesi için yanına getiriyorum. küçük kızım ablasını görünce gülüyor, ama büyük sanki görmek istemiyor onu. Arada emziyi falan düşünce veriyor ağlamasın diye yada alıp kendisi emiyor büyüyünce kardeşini sever inşallah daha kendiside küçük anlamıyor diye düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet üç yaş ama üzülür diye korkuyorum ilgiyi ondan kesmem tabi ama Yinede endişeleniyorumAmin canım inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah hem araları da 3 yaştan fazla olucakmis işte kuzum oğlun büyümüş oluyor herşeyi hemen hemen algılıyor
Maşaallah Allah bağışlasın benim oğluBen oğlum 15 aylıkken gebe kaldım canım şimdi oğlumun 2 yaşına girmesine 3 gün var kızım da 15 günlük. Şahsen ben gebeliği öğrendiğim günden beri oğluma bak kardeş var burada deyip karnımı gösterirdim oğlum 22 aylıktan sonra annem kardeş nerde deyince direk göbeğimi açıp sarılıp öperdi hatta göbeğime kafasını koyup uyurdu. Doğumdan sonra ilk gün sadecw emziriyorum diye ağlayacak gibi oldu annem bak kardeşi getirdim sana dedim . Ondan sonra şuan bile gelir öper kucağına almak ister. Asla şunu yapma bunu yapma demem kimsede demiyoe kıskanmasın diye ne zaman isterse dokunuyor, kucağına almak isteyince ne zaman olursa veriyoruz . Onun kıskanacağı cümleler kurmaktan kaçınıyoruz şükür şuanlıl sorun yok
Maşaallah Allah bağışlasın benim oğlumu da amcalar ve dedesi kıskandırmaüsalar oda sever diye düşünüyorumBen oğlum 15 aylıkken gebe kaldım canım şimdi oğlumun 2 yaşına girmesine 3 gün var kızım da 15 günlük. Şahsen ben gebeliği öğrendiğim günden beri oğluma bak kardeş var burada deyip karnımı gösterirdim oğlum 22 aylıktan sonra annem kardeş nerde deyince direk göbeğimi açıp sarılıp öperdi hatta göbeğime kafasını koyup uyurdu. Doğumdan sonra ilk gün sadecw emziriyorum diye ağlayacak gibi oldu annem bak kardeşi getirdim sana dedim . Ondan sonra şuan bile gelir öper kucağına almak ister. Asla şunu yapma bunu yapma demem kimsede demiyoe kıskanmasın diye ne zaman isterse dokunuyor, kucağına almak isteyince ne zaman olursa veriyoruz . Onun kıskanacağı cümleler kurmaktan kaçınıyoruz şükür şuanlıl sorun yok
Son düzenleme: