Wimdi test yapdim iki qirmizi cikti
D Deniz Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 33 12 Ocak 2021 #11 Wimdi test yapdim iki qirmizi cikti
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,820 12 Ocak 2021 #12 Deniz' Alıntı: Wimdi test yapdim iki qirmizi cikti Genişletmek için tıkla ... Hadi gözün aydın hamilesin RABBİM sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin acısını göstermesin Rabbim
Deniz' Alıntı: Wimdi test yapdim iki qirmizi cikti Genişletmek için tıkla ... Hadi gözün aydın hamilesin RABBİM sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin acısını göstermesin Rabbim
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 12 Ocak 2021 #14 Deniz' Alıntı: Merhaba ben yeni katildim....benim 28 gundur adetim olmuyor testede silik cikiyor sizce hamilelik varmi Genişletmek için tıkla ... bence bi tane daha test yap yada kan tahlili ver canım en azından garanti olur emin olursun
Deniz' Alıntı: Merhaba ben yeni katildim....benim 28 gundur adetim olmuyor testede silik cikiyor sizce hamilelik varmi Genişletmek için tıkla ... bence bi tane daha test yap yada kan tahlili ver canım en azından garanti olur emin olursun
D Deniz Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 33 12 Ocak 2021 #15 Evet canim bugun yaptim ikiside kirmizi cikti
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 12 Ocak 2021 #16 Deniz' Alıntı: Evet canim bugun yaptim ikiside kirmizi cikti Genişletmek için tıkla ... iyi canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Deniz' Alıntı: Evet canim bugun yaptim ikiside kirmizi cikti Genişletmek için tıkla ... iyi canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
D Deniz Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 33 12 Ocak 2021 #18 Kac haftasinda rahime duwuyor kizlar cok heycanliyim 1 kizim var 3 yawinda
D Deniz Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 33 12 Ocak 2021 #19 Inwallah buda erkek olur allah her kese evlat nasip etsin saglikli
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 12 Ocak 2021 #20 Deniz' Alıntı: Inwallah buda erkek olur allah her kese evlat nasip etsin saglikli Genişletmek için tıkla ... inşallah canım sağlıklı sıhhatli olur
Deniz' Alıntı: Inwallah buda erkek olur allah her kese evlat nasip etsin saglikli Genişletmek için tıkla ... inşallah canım sağlıklı sıhhatli olur