İlk adım eğitim seti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan İlk adım eğitim seti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,018 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlk adım eğitim seti
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benimde bilgilendirrmisin ne oluyor bu set
Çocukların gelişimlerinş 9 aydan itibaren destekleyen bir set her ay evine bir kutu geliyor o ay ki gelişimine göre metaryeller oluyor içinde etrafımda daha önce kullananlar çok memnun bende araştırdım biraz kötü yorum çok az oda setle değil sarıcıyla alakalı yorumlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

senin bebişin 8 aylik degilmi 6 aylik neden aldin canm
Yok 6 aylık paket yani 6 ay boyunca yollayacaklar. Aslında 10 aylıktan başlamam lazım urazın gelişimi o yönde fakat 9 aylıktan başlayalım pekişsin dediler. Uraz şuan sıralıyor yemeğini ağzına götürüp yiyebiliyor anne annane dede baba abla hadi gibi kelimeleri söyleyebiliyor tırmanma eğilimi şuan var mesela bunlar 10. 11. Ayını karşılayan şeyler ama pedagoglar 9 aydan başlamayı uygun gördüler hem ürüne de alışması daha kolay olurmuş başlangıç seviyesi olduğu için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba anneler,
Aranızda ilk adım eğitim seti alan oldu mu?
Bugün sipariş ettim tecrübem olmadığı için 6 aylık aldım ama yorumlarını okuduğumda çok güzel geri dönüşler var
Kızlar geri dönüş istemiştiniz.
Set geldi ilk etapta kitabın her yerini yaladı ısırdı falan 1 hafta boyunca hergün oturdum gösterdim oda inatla yaladı ısırdı😂😂 ama şuan 9 ay kitabındaki bütün etkinlikleri yapıyor motor becerilerinin gelişmesine katkısı dokundu açıkçası alkış yapmaya başladı işaret paröağı ile gösterme eğilimi var farklı bir doku görünce işaret parmağıyla kurcalıyor. Birde ayıcığı göster bebeği göster diyinxe hangisini göstermemi istiyorsam gösteriyor şuan. Dil gelişiminde bir etkisi olmadı gerçi uraz 3 aylıkken anne demeye başladı onada gerek yok 😂😂😂

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.