İlk gebeliğim doğum yaklaştı korkuyorum ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma yilmaz tarafından oluşturulan İlk gebeliğim doğum yaklaştı korkuyorum ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 720 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlk gebeliğim doğum yaklaştı korkuyorum ☹️
Konbuyu başlatan Fatma yilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra gümüş

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yaklaştıkça korkum artıyor korkumu yenmek için ne yapmalıyım?
Canım doğum başladı mı geçiyor o korku merak etme onu düşünmeye fırsatın kalmıyor bi bakmışsın almışsın bebeğini kucağına. O yüzden hiç strese sokma kendini sorunsuz sağlıkla doğar inşallah bebeğin 🙏

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Korkmayın sakin olun bol bol sıcak suyun altına girin masaj yapın oturur vaziyette saga sole gevşeyin son aylardaysaniz iknma gbi hareketler yapın doğum başladı yada baslayacaksa tabi sıcak sudan hiç vikmayin derim açıkçası bn hep öle doğum yapıyorum 🤣

Esra gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Canm sen yinede kendini hazirla ilk oldugi icin insan bisey bilmediginden nasil geçecek tahmin edemiyor ama sancilar falan kötü yani insana nefes aldirmiyor bide boyle gercekler war insallah cabucak biter dogurursun korkutmak amacli soylemiyorum bil diye söylüyorum sonuçta bi candan can cikiyor güllük gülistan lik olmicak elbetteki bir ay sonra allahin izniyle ikinci kez bnde yasicam insalah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkmayın sakin olun bol bol sıcak suyun altına girin masaj yapın oturur vaziyette saga sole gevşeyin son aylardaysaniz iknma gbi hareketler yapın doğum başladı yada baslayacaksa tabi sıcak sudan hiç vikmayin derim açıkçası bn hep öle doğum yapıyorum 🤣
Hastanede demi yaoiyorsun bunlari😂

Tüm sayfalar yüklendi.