Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 20 yaşında öğrendim ilk meleğimi nasip olmadı kucağımıza almak ,hayırlısıyla galiba bir melek yolda şüphelerim var sabirsizca bekliyorum 22 yaşındayım
Kız kafan kalrıyor mu diye sor bakim adamla bacı kardes olduk gündüz o gece ben bakıyom cocuklara zavallım sikayet bile edecek hali kalmıyo iş ew cocuklar derken
Kız kafan kalrıyor mu diye sor bakim adamla bacı kardes olduk gündüz o gece ben bakıyom cocuklara zavallım sikayet bile edecek hali kalmıyo iş ew cocuklar derken
Gece sana 3 ünü verim de bi saat sonra getirir kapıya koyarsın bnmkiler uyku nedir bilmezler gece sabaha kadar iki buyük kucagımda yatar yeni doğan da ayagımda sallanır. Kuduruyorum rabbim olmayanlara bolca nasip etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
3.yü dogum yaparken 2 buyugu anneme bıraktım kadın yazzık nurgül bi daha dogurma diyo kaynanamda ben yanında kalırım hastanede kızım sen anana bırak cocukları ben sana bakarım dedi en basından
3.yü dogum yaparken 2 buyugu anneme bıraktım kadın yazzık nurgül bi daha dogurma diyo kaynanamda ben yanında kalırım hastanede kızım sen anana bırak cocukları ben sana bakarım dedi en basından
Su an eve bi gelen olsa dicekler ki bu evde savas cıkmıs. Her yer oyuncak ve cubuk kraker yok o degil de adama olan oluyo ben bunları durdurmaya calısırken adamda eve süpürge acıyo sabahlato kahvaltı hazırlıyo bnde biri mememde biri bacagıma yapısmıs biri de acıktım diye kuduruyı bagırıyo ve bu hergün böle.
23 ık oğlumu dogurdum 29 ikici oğlumu dogurdum 39 buçuk yasindada kizimi dogurdum bu birez geç oldu ama olsun degdi
Sende bendensin ama 39 yaşında biyandan anne olmak çok güzel ama bi Okadarda zorki uzun aradan sonra insan çocuk bakmayı bile unutuyor Allah bagislasin
23 ık oğlumu dogurdum 29 ikici oğlumu dogurdum 39 buçuk yasindada kizimi dogurdum bu birez geç oldu ama olsun degdi
Sende bendensin ama 39 yaşında biyandan anne olmak çok güzel ama bi Okadarda zorki uzun aradan sonra insan çocuk bakmayı bile unutuyor Allah bagislasin