İsdenmeyen hamilelik

• Konbuyu başlatan Asya 007
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya 007 tarafından oluşturulan İsdenmeyen hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,730 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsdenmeyen hamilelik
Konbuyu başlatan Asya 007
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem
A

Asya 007

Guest
Bir oglum var 2yas ikinci hamileliyim var 19hefdelik ve oglan hec isdemirem ilk gunen isdememisem cunki esimle bazi problemlerim var ayrilmaqi dusunurem bilmirem ne edim. Hec sevgi vere bilmirem bu dogacaq usaqa.

Linass

Kayıtlı Üye
rank
Bir oglum var 2yas ikinci hamileliyim var 19hefdelik ve oglan hec isdemirem ilk gunen isdememisem cunki esimle bazi problemlerim var ayrilmaqi dusunurem bilmirem ne edim. Hec sevgi vere bilmirem bu dogacaq usaqa.
Ben gebeyim bacı valla bu konuda yorum yapamam yanlış yonlendirip çocuğun vebaline giremem aldırmak günah Allah vermiş nedeyim valla bişey diyemem kusura bakma

Ben gebeyim bacı valla bu konuda yorum yapamam yanlış yonlendirip çocuğun vebaline giremem aldırmak günah Allah vermiş nedeyim valla bişey diyemem kusura bakma
(19 haftalık 5. ayında zaten aldıramycak canım) da keşke öyle düşünmesen tam tersi o senin meleğin onları öp sev belki en hayırlı evladn o olcak öyle deme Allahın gücüne gider evlat bu çoğu insan bulamıyo yıllarca hasret kalıyo.

Linass

Kayıtlı Üye
rank
(19 haftalık 5. ayında zaten aldıramycak canım) da keşke öyle düşünmesen tam tersi o senin meleğin onları öp sev belki en hayırlı evladn o olcak öyle deme Allahın gücüne gider evlat bu çoğu insan bulamıyo yıllarca hasret kalıyo.
Amooo koca bebek olmuş almaz ki kimse canından olur hem cokkk riskli valla aman bn bişey diyemem günah bunu bilir bunu derim gebeyim aman bişey diyemem yeteri kadar derdim var o vebale giremem Allah belami verir bn susayım

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Inan verirsin annelik yüzünü gördüğünde ayrı bağlanırsın bebeğe insan bazen doğru kişiyi seçemiyor hayatta

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Evlattan belki yüzün güler hayırlı olurlar onlar sevgiye bogar 🙏 kıyma 🙊 kıyamam ben gebelik testiyle analıga baglanmaya baslıyorum 😣 nolur kıyma kocaman olmus

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Yaşayan çeken bilir Allah yardımcın olsun ama istenmeyen gebelik deme Allah'ın verdiği can sağlıkla gelsin herşey düzelir Allah hayırlı bı kapı açar bı bebek o hamilelik çizgisini pozitif görmek için canını verecek kadınlar var sen sabret belkide o çocuklar hatırına öyle bı kapi açılır öyle çok mutlu olursun ki eşinle böyle yazdığına pişman olursun hormonların belkide böyle düşündürüyor seni

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ah be canım istemiyorsan sorunların varsa ne diye birlikte oluyorsun ki, hadi oldun bari korunsaydın. Olumsuz şeyler söyleme Allahın gücüne gider. Sen sevgini çocuklarına ver boşver başkasını takma.. O masumların hiç bir günahı yok.

Tüm sayfalar yüklendi.