İsilik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan İsilik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,015 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsilik
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep'in annesii

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kışın canım inşallah tabiki deprem vs olmzsa yani kız nebilym doğansehir de yine bekleniyormus orada olursa malatyda yine gieer
Allah bilir tabikide ama ben malatyada deprem olmayacak artık diye okudum şu naci görür varya o söylüyordu şuan hep battalgazi taraflarına yüklendiler ev yapıyorlar bir sürü ay inşallah sizde sağ salim evinize dönersiniz rabbim bir daha hiç kimseye yaşatmasın

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Allah bilir tabikide ama ben malatyada deprem olmayacak artık diye okudum şu naci görür varya o söylüyordu şuan hep battalgazi taraflarına yüklendiler ev yapıyorlar bir sürü ay inşallah sizde sağ salim evinize dönersiniz rabbim bir daha hiç kimseye yaşatmasın
İnşallah canım benim inşallah yaa evet Naci görür Malatya'nın batısında var dedi cnm malatyda yok ama batısı Bingöl Diyarbakır Elazığ ve Doğanşehir bizim burası yani stres oralara birikms dedi sen beyler deresinin oradaki evleri görsen ne güzel maşallah 💞

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım benim inşallah yaa evet Naci görür Malatya'nın batısında var dedi cnm malatyda yok ama batısı Bingöl Diyarbakır Elazığ ve Doğanşehir bizim burası yani stres oralara birikms dedi sen beyler deresinin oradaki evleri görsen ne güzel maşallah 💞
Instagramda örnek dairesini gördüm güzel ama sanki çok küçükler

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın arkadaşlar kızım isilik oldu boynu ve kolları kırmızı benekler var nasıl geçer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günaydın arkadaşlar kızım isilik oldu boynu ve kolları kırmızı benekler var nasıl geçer acaba

Günaydın arkadaşlar kızım isilik oldu boynu ve kolları kırmızı benekler var nasıl geçer acaba
Kesinlikle zeytinyağı kullan vücuduna banyodan sonra bayağı etkisi var hemen hemen yok denecek kadar azaltiyo

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
İsilik kaşındırmaz diye biliyorum kızımda da çok oluyor anne sütü mükemmel iyi geliyor azıcık sağıp isiliğin süzerine sürüyorum geçiyor hemen kaşınıyorsa su çiçeği mi acaba bi bakmak lazım şu ara etrafımdaki çok kişi su çiçeğinden yakınıyor 😮‍💨

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Aa gercekten mi ama vücut yağlı olmuyor mu banyodan sonra
Evet yağlı oluyo ama vücut yağı emiyo genelde gece yatarken sürüyorum ertesi gün öğlen geri yıkıyorum bebeğimi iyi geliyor pişige falan da iyi gelir bide yağ olduğu için belki daha çok rahatsız eder diye düşünüyodum bana tavsiye ettiklerinde ama gerçekten bayağı ise yarıyor zaten vücut çok sürmeden yağı emiyo

Tüm sayfalar yüklendi.