İsilik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan İsilik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,015 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsilik
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep'in annesii

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Instagramda örnek dairesini gördüm güzel ama sanki çok küçükler
Evet biraz küçükte var değişik model model kız ne soğuk her kes bugün üzgün isyandj simdi böyle soğuksa kışın ne olacağız evler bitmzse nereye gideceğiz deyip duruyor ya herkesin bütçesi kiraya el vermiyor verse de yerinden gitmek istemiyor Malatya soğuk yer ne nasıl olacak ya 🥺 evler zor yetişir usta yok her yerde

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Evet biraz küçükte var değişik model model kız ne soğuk her kes bugün üzgün isyandj simdi böyle soğuksa kışın ne olacağız evler bitmzse nereye gideceğiz deyip duruyor ya herkesin bütçesi kiraya el vermiyor verse de yerinden gitmek istemiyor Malatya soğuk yer ne nasıl olacak ya 🥺 evler zor yetişir usta yok her yerde
Aynen ya rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah evler biterde herkes geçer sıcak yuvasına

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Evet yağlı oluyo ama vücut yağı emiyo genelde gece yatarken sürüyorum ertesi gün öğlen geri yıkıyorum bebeğimi iyi geliyor pişige falan da iyi gelir bide yağ olduğu için belki daha çok rahatsız eder diye düşünüyodum bana tavsiye ettiklerinde ama gerçekten bayağı ise yarıyor zaten vücut çok sürmeden yağı emiyo
Çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İsilik kaşındırmaz diye biliyorum kızımda da çok oluyor anne sütü mükemmel iyi geliyor azıcık sağıp isiliğin süzerine sürüyorum geçiyor hemen kaşınıyorsa su çiçeği mi acaba bi bakmak lazım şu ara etrafımdaki çok kişi su çiçeğinden yakınıyor 😮‍💨
Maalesef sütüm yok 😂 geçti çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.