Sorum var İsim önerisi haydin bakalım 🤣🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan İsim önerisi haydin bakalım 🤣🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,266 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsim önerisi haydin bakalım 🤣🤣
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok teşekkürler kuzum🥰 Ömür'ü eşim çok istiyor o yüzden değiştirmem o ismi de Adeni ben uydurdum kararsızım 🤣 oğlum 2 isim diye bu da öyle olsun dedik bakalım napçaz 🙈🤣
Ama bence güzel illa uyum olmak zorunda değil bana göre iki isim arasında örneğin bizim Kayra Ateş gibi 😂😂 uyum yok ama bir yerden sonra kulağa çok hoş geliyor rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Hatunlar kızçemin adını Ömür Aden koymayı düşünüyorum sizce nasıl, Ömür kesin ama Aden de gidip geliyorum sizce başka yanına ne yakışabilir. 🥰
Ömür adini bende çok istiyorum 💕ama onun için birtane daha bebiş lazım ve 👁️👁️ almıyor.
Adı gibi uzun ömürlü olsun. Aden de güzel cennet ismi telaffuzu da çok hoş 💕

Ama bence güzel illa uyum olmak zorunda değil bana göre iki isim arasında örneğin bizim Kayra Ateş gibi 😂😂 uyum yok ama bir yerden sonra kulağa çok hoş geliyor rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Seninki ortalığı yakacak desene 🔥😃

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
🥰 Ateş çok iyi olmuş sonuna bizde erkek olsaydı Ateş istiyoduk ☺️ Amin canım hepimiz sağ salim kucağımiza alalım inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🤭🤭 Ortalığı yakar mı bilemem ama teyzesi çok yaramaz olacak o kesin
Canları sağolsun da yaramaz olsunlar 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.