Islaklık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Islaklık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,113 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Islaklık
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ya çok afedersiniz pantolonuma kadar çıkıyor bazen ıslaklık doktora gidemedim daha size bi sormak istedim günlük ped kaşıntı yapıyor kullanamıyorum çok sıkıntı yaşıyorum ya

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ya çok afedersiniz pantolonuma kadar çıkıyor bazen ıslaklık doktora gidemedim daha size bi sormak istedim günlük ped kaşıntı yapıyor kullanamıyorum çok sıkıntı yaşıyorum ya
Beyaz akıntı şeklindeyse normal canım ama sıvı renksiz geliyorsa suyun olabilir

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
bende onu sormak istiyodum ama biraz cekindim aslinda benimde ic camasirim islanip islanip duruyo acaba suyummu geliyo diye düsünuyorum ara ara zaten ağrilarimda var sanci gibi alttan vuruyo resmen erken dogum gibi olabilirmi acaba

Tüm sayfalar yüklendi.