Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bizim bura da soguk kirikkale deyim bende bana kalsa geçen aydan acmistim kombiyi ama eşim actirmiyo daha erken diye kalın giyniyoruz çok usuyunce yorgana sariliyozfalan öyle bakalım
Erzurmda olsanız nolurdu merak ettim şimdi şuan mardindeyim hala şort tişört qiyirum bu hafta ewime qidiyrm eşime erzurum diyorum donacaz diyo qeceleri 0 dereceye düşuyor daha şimdiden erzurum 10cu aydayz
Erzurmda olsanız nolurdu merak ettim şimdi şuan mardindeyim hala şort tişört qiyirum bu hafta ewime qidiyrm eşime erzurum diyorum donacaz diyo qeceleri 0 dereceye düşuyor daha şimdiden erzurum 10cu aydayz
Valla kızlar bu sene kış sert geccek diyolar doğum yapacak olanlar kisin birde ben kış çocuğu olacak paşam hem çocuklarımıza hem kendimize dikkat edelim aman deyim
Valla kızlar bu sene kış sert geccek diyolar doğum yapacak olanlar kisin birde ben kış çocuğu olacak paşam hem çocuklarımıza hem kendimize dikkat edelim aman deyim