İstanbul çok soğuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan İstanbul çok soğuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,942 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İstanbul çok soğuk
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sibelita

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benim ev 35 te cehennem gibi oluyor allahtan geçen sene şubatta istanbullular bilir felaket kar yağdı 5 gün durmadan o ay oğlum doğdu zaten bizde kış ayında doğup felaket getirmeyen yok😂😂 o ay bana 450 lira geldi fatura yine iyi dedik vallahi 😂yalıtımın gözünğ seveyim😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Valla kızlar bu sene kış sert geccek diyolar doğum yapacak olanlar kisin birde ben kış çocuğu olacak paşam hem çocuklarımıza hem kendimize dikkat edelim aman deyim
Öyle walla annem derki lohusalikta aldqin soquk snradan ortaya cikiyorms çok dikkt etmeliyiz benim son 48 qün baklm

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benim ev 35 te cehennem gibi oluyor allahtan geçen sene şubatta istanbullular bilir felaket kar yağdı 5 gün durmadan o ay oğlum doğdu zaten bizde kış ayında doğup felaket getirmeyen yok😂😂 o ay bana 450 lira geldi fatura yine iyi dedik vallahi 😂yalıtımın gözünğ seveyim😂
Bizim sülalede kış ayında çocuk doğunca felaket oluyor anasını seveyim 😂 en son kuzen doğdu 2003 te kış ayında boğaz köprüsünün halatları dondu. Bidaha çocuk yaparsam ayarlıycam haziranda doğsun😂

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bizde bina eski yalitim yok ben giriş kattayim benim evin altı da boş komurluk var salonla mutfak sıcak oluyo güney cephesine baktığı için ama diğer odalar sibirya gibi oluyo aşırı soğuk oluyo bizde kışın salonda yatiyoz valla hepimiz de bu sene de kocisimden ayrı yatcam salonda iki kanepe var birinde kızlar birinde eşimle oğlum uyyacak salonun içinde küçük bir oda daha var orda da bebek le ben uyyacaz geçen diyom eşime biz ne zaman birlikte uyyacaz diye esimde çoluk çocuk ne zaman evlenir se o zaman diyo😂😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bizim sülalede kış ayında çocuk doğunca felaket oluyor anasını seveyim 😂 en son kuzen doğdu 2003 te kış ayında boğaz köprüsünün halatları dondu. Bidaha çocuk yaparsam ayarlıycam haziranda doğsun😂
Begüm ilk oglum 13 aralıkta dogdu buda Aralık sonu dogacak

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Vala yalıtım malitim herşey var ama fatura yüksek geliyor alttan ısıtmalı bizim ondandır belki🤔🤷‍♀️

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar havalar soğudu paraya kıydım kombiyi açtım 😂😂 eşimle bir açılış töreni düzenledik kurdele kestik😂😂😂 sizlerde durumlar ne benim gibi üşüyenler yaktınız mı kombileri 😊
Bende aksaray da yaşıyorum akşamları battaniye altında idare ediyoruz şimdilik doğumdan sonra açmayı düşünüyorum ama

Tüm sayfalar yüklendi.