İstanbul çok soğuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan İstanbul çok soğuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,942 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İstanbul çok soğuk
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sibelita

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Öyle ama pahalı ya sadece 3 odayı açıyoruz 600 küsür geliyor😖
Oyy oyy sen ne diyorsun ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok benim kocam alevli cevriye keyfe keder bi adam 😂 kombiyi açtırıyo evde tshirtle dolaşmak için. Bahanede neymiş marul gibi kat kat rahat hareket edemiyormuş 😂

Cennetlık

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar havalar soğudu paraya kıydım kombiyi açtım 😂😂 eşimle bir açılış töreni düzenledik kurdele kestik😂😂😂 sizlerde durumlar ne benim gibi üşüyenler yaktınız mı kombileri 😊
Bu gun de Turkmenıstan cok soguk baya cocuklar dısarı cıkmak ıstemıyor onlara kalsa okula bıle gıtmıcek benım koca cok usuyor gecelerıne resmen sabaha kadar ruyasında konusyor kalın yorganın altında yatyor ben oo yorganın altına gırsem sabaha cıkmam oo derece agır. Ben hıc yorgan kullanmam usemem.. Cok erkan geldı bu sene kıs

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bu gun de Turkmenıstan cok soguk baya cocuklar dısarı cıkmak ıstemıyor onlara kalsa okula bıle gıtmıcek benım koca cok usuyor gecelerıne resmen sabaha kadar ruyasında konusyor kalın yorganın altında yatyor ben oo yorganın altına gırsem sabaha cıkmam oo derece agır. Ben hıc yorgan kullanmam usemem.. Cok erkan geldı bu sene kıs
Aa bende çok severim yorganla yatmayı yazın bile yazlık yorganım var onunla yatıyorum 😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla bizde kombiyi açtık canım gerçekten çok soğudu havalar birde çocuk olunca evde hayırlısı diyelim artık 😅😅😅

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar havalar soğudu paraya kıydım kombiyi açtım 😂😂 eşimle bir açılış töreni düzenledik kurdele kestik😂😂😂 sizlerde durumlar ne benim gibi üşüyenler yaktınız mı kombileri 😊
Canım erzurumdan hiç bahsetmiyorum 😂

Erzurmda olsanız nolurdu merak ettim şimdi 😂😂 şuan mardindeyim hala şort tişört qiyirum bu hafta ewime qidiyrm eşime erzurum diyorum donacaz diyo 😂😂 qeceleri 0 dereceye düşuyor daha şimdiden erzurum 10cu aydayz 😂
Bendensin bebeğim 😂😂😂

Erzurmda olsanız nolurdu merak ettim şimdi 😂😂 şuan mardindeyim hala şort tişört qiyirum bu hafta ewime qidiyrm eşime erzurum diyorum donacaz diyo 😂😂 qeceleri 0 dereceye düşuyor daha şimdiden erzurum 10cu aydayz 😂
Bendensin bebeğim 😂😂😂
Öyle walla annem derki lohusalikta aldqin soquk snradan ortaya cikiyorms çok dikkt etmeliyiz benim son 48 qün baklm
Benimde son 43 😥

Tüm sayfalar yüklendi.