Ege'de uzmanlara görünmek ücretli uzman doktorların asistan doktorları muayene edip dosyanı yine uzman doktorla görüşüp ona göre ilerliyor tek fark uzman doktoru görmüyorsun doğuma yine uzman bir doktor giriyor asistan doktorları geliyor para verdiğin zaman hep aynı doktor ilgileniyor devlette her gittiğinde farklı doktor olabiliyor o an kim ordaysa o bakıyor özel odalar var birde gece başı para verebiliyorsun normal odada kalmak istersen de pandemiden dolayı iki kişilik odada kalıyorsun eltim Ege'de ameliyat oldu sadece özel oda tuttu 4 gün için 900 lira oda parası verdim demişti doğumda 3 gün kaldı ama bu sefer oda turmamisti iki kişilik odada kalmışti ablam kist ameliyatı olucakti 3 sene önce 2750 lira para vermişti muayene ücreti 150 liraydı ben şimdi tamamen devlet tarafından bakiliyorum ücretsiz muayene oluyorum dogumada para vermicem odayada para vermicem ilk iki ay başka bir doktor bakıyormuş şimdi 30 haftaya kadar başka bir doktor bakicak 30 haftadan sonra başka bı doktora sevk ediliceksi iz dedi yoğunluk tan dolayı böyle bolmuslrr her gittiğimde aynı doktor denk geliyor kendi olduğu güne randevu veriyor ne randevu da nede başka biseyde sıkıntı yaşamadım