Kafam karıştı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Kafam karıştı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,954 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafam karıştı
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim ilk oglum 6 yaşında zamanında ona herşey almıştım beşik filan vs dogdu bindi 4 yaşındayken hepsini dagıtım igne bile yok şimdi 2inci ogluma hamileyim 19 +4 günlügüz beşik almıyacaktım yer tarafı hazırladım yün hepsi ama birileri kafamı karıştırdı dediki kışnbebegi Ankara çok soguk kundak olacak beşik olmasa olmaz sıcak tutmaz diye Bi akıl verin bana n olur
Yanii ben beşikte uyutuyorum ve çokta iyi oluyor gece uykusu falanda çok şükür iyi gece 2 defa emziriyorum daha hiç yanımda uyutmadım beşiğinde uyuyor kundak içinde bence drlar pek önermiyor kemik gelişimi için yinede sen bilirsin kolik olmadığı sürece bence nasıl alıştırırsan öyle gider bilemedim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yanii ben beşikte uyutuyorum ve çokta iyi oluyor gece uykusu falanda çok şükür iyi gece 2 defa emziriyorum daha hiç yanımda uyutmadım beşiğinde uyuyor kundak içinde bence drlar pek önermiyor kemik gelişimi için yinede sen bilirsin kolik olmadığı sürece bence nasıl alıştırırsan öyle gider bilemedim
Kızlar öyle kafam karışıkki anlatamam

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Besıkler cok pahalı canım bıdaha dusunmuyor san alma ama hamak besıkler var Internetten bak oyle bırsey al yer yataga iyi ama kucukken olmaz bence gelen gidenin olacak illaki en azından hamak da sallarsın agladımı sonrasına yer yatagı yaparsın

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Besıkler cok pahalı canım bıdaha dusunmuyor san alma ama hamak besıkler var Internetten bak oyle bırsey al yer yataga iyi ama kucukken olmaz bence gelen gidenin olacak illaki en azından hamak da sallarsın agladımı sonrasına yer yatagı yaparsın
Yok kız bunları Allahım hepimize bagışlasın gülüm beşik sordum Ankaradayım birşeye yaramıyor park beşik 500 TL den başloyor

Tüm sayfalar yüklendi.