Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar benim ilk oglum 6 yaşında zamanında ona herşey almıştım beşik filan vs dogdu bindi 4 yaşındayken hepsini dagıtım igne bile yok şimdi 2inci ogluma hamileyim 19 +4 günlügüz beşik almıyacaktım yer tarafı hazırladım yün hepsi ama birileri kafamı karıştırdı dediki kışnbebegi Ankara çok soguk kundak olacak beşik olmasa olmaz sıcak tutmaz diye Bi akıl verin bana n olur
Yanii ben beşikte uyutuyorum ve çokta iyi oluyor gece uykusu falanda çok şükür iyi gece 2 defa emziriyorum daha hiç yanımda uyutmadım beşiğinde uyuyor kundak içinde bence drlar pek önermiyor kemik gelişimi için yinede sen bilirsin kolik olmadığı sürece bence nasıl alıştırırsan öyle gider bilemedim
Yanii ben beşikte uyutuyorum ve çokta iyi oluyor gece uykusu falanda çok şükür iyi gece 2 defa emziriyorum daha hiç yanımda uyutmadım beşiğinde uyuyor kundak içinde bence drlar pek önermiyor kemik gelişimi için yinede sen bilirsin kolik olmadığı sürece bence nasıl alıştırırsan öyle gider bilemedim
Besıkler cok pahalı canım bıdaha dusunmuyor san alma ama hamak besıkler var Internetten bak oyle bırsey al yer yataga iyi ama kucukken olmaz bence gelen gidenin olacak illaki en azından hamak da sallarsın agladımı sonrasına yer yatagı yaparsın
Besıkler cok pahalı canım bıdaha dusunmuyor san alma ama hamak besıkler var Internetten bak oyle bırsey al yer yataga iyi ama kucukken olmaz bence gelen gidenin olacak illaki en azından hamak da sallarsın agladımı sonrasına yer yatagı yaparsın