Kahve cay

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Kahve cay başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,816 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kahve cay
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busra90

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gebelikte ilk 3 ay doktorum bana kahve çay içme demişti şimdi 5 ay bitti 6 girdik icebilirsin diyo ama çok fazlasına gitmiyor çay günde 2 bardak kahve 1, 1 buçuk bardak iciyorum sizce zararı olmaz demi canım istiyor
Ben ilk 3 ay hemen hemen kahve içmedim tek tük.. ama çayı hep içtim .. fazla içmemek şartıyla icebilirsin cnm açık çay tercihin olsun

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Decavit ve ferrum kullanıyorum cnm
ferrum demir ilacımı.?canım şimdi netten baktımda demir ilacıysa bana da verildi yemeklerden önce miden bulanırsa yemeklerden 2 saat sonra ye demişti eczacımda demişti çay kahve süt ve süt ürenleri içme diye ilaçtan en az 2 saat önce de 2 saat sonra da ben içmiyorum düt be süt ürünlerini de çay ve kahveyide
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Decavit ve ferrum kullanıyorum cnm
Buna göre demir hapları yemeklerden önce ve ya et ile birlikte alınmalıdır. C vitamini alınması ise ilaçların emilimini arttırır. Çay ve süt demir hapı emilimini azalttığı için bu besinler demir hapı içildikten en az 2 saat sonra tüketilmelidir. Demir hapı mutlaka birkaç ay boyunca düzenli olarak alınmalıdır.
:) bak google de böyle yazıyordu

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Çayı çok severim normalde hamile kaldığım günden beri ağzıma süremiyorum tiksindim resmen bir fincan şekerli Türk kahvesini her gün ara öğünle içiyorum doktora sormadım içme dese de içerim çok iyi geliyor walla miss 😅😅❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.