Sorum var Kalca agrisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Kalca agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,413 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalca agrisi
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 22+4 um iki gunndur sag tarafimda bir agri kramp gibi bisey var dun bacak kokumde bi agri vardi uzaninca geciyodu bugunde kalcama vuruyo suan kramp gbi sinir sıkısmasi gibi agriyo bu haftalarda normal mi
Kuzum bebek gittikce ağırlaşıyor ve rahme baskı yapıyor buda tabi çeşitli ağırlara yol açıyor normal yani korkma benimde gebeliğin başından beri sırt ağrım var

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bebek gittikce ağırlaşıyor ve rahme baskı yapıyor buda tabi çeşitli ağırlara yol açıyor normal yani korkma benimde gebeliğin başından beri sırt ağrım var
Ay yurutmuyo beni dun uzaninca geciyodu bugun gecmedi hic doktora dedim dinlen dedi ama bian baska bisey mi diyr korktum

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Ilık duş öneririm o zaman kuzum inşallah geçer. Bende fıtık var ben şahsen onun ağrısını duşla geçiriyorum
Bugun benimde aklima geldide ayagimin ustune basmaya cesaret edemedim yarin insallah sandalyeyle falan deniycem sicak su torbasi koyuyorum ama onuda nekdar dogru yapiyorm bilmiyorum sanada gecmis olsun sen kacinci haftadasin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bugun benimde aklima geldide ayagimin ustune basmaya cesaret edemedim yarin insallah sandalyeyle falan deniycem sicak su torbasi koyuyorum ama onuda nekdar dogru yapiyorm bilmiyorum sanada gecmis olsun sen kacinci haftadasin
24+3 kuzum. Benimde fıtıktan dolayı sol taraf aynı kalçama resmen bıçak saplanıyor gibi oluyor tutuna tutuna zor atıyorum kendimi banyoya

Tüm sayfalar yüklendi.