Kalça çıkıklığı düzelir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Bltgulsum tarafından oluşturulan Kalça çıkıklığı düzelir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,463 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalça çıkıklığı düzelir mi
Konbuyu başlatan Bltgulsum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

Bltgulsum

Kayıtlı Üye
rank
2aylik bebeğimi kalça çıkığı için gitti biri 49biri52 bir daha ki ay yine giitcem duzelirmi

2aylik bebeğimi kalça çıkığı için gitti biri 49biri52 bir daha ki ay yine giitcem duzelirmi
Canım benim iki kızımda da vardı ilki 3 ay korse kullandik geçti ikinci kızımda da var ilk kalca muayenesinde bir bacağı diğerinden kısaydı aynı seninkisinin değerinde o zamandan beri farklı korseler kullandık çok şükür en son gittiğim doktor sayesinde iyileşmeye başladı şu anda ortası demirli bi ayakkabi kullanıyoruz haftaya kontrole gidicez inşallah kurtulacak

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde kendimde var annemler bebekken götürmüşler ama ozamanki doktorların ihmalsizliğinden özelede fötürmüşler devletede birşey yok demişler. Oysa varmış bilemenişler şuan bemim. Sağ ayağımın yürürken yamuk basıyor ve bi iş işlediğim zaman ağır fşn kaldırdığım zaman kalçamda inanılmaz derecede ağrı oluyor. Şuan doktora gittim kalçan kendiai çıkıp kendiai takıyor dedi o yüzden oluyor dedi anlayamadım bende. İhmal etmeye gelmez böyle şeyler ilerde sorun yaratıyo .

Canım benimde kendimde var annemler bebekken götürmüşler ama ozamanki doktorların ihmalsizliğinden özelede fötürmüşler devletede birşey yok demişler. Oysa varmış bilemenişler şuan bemim. Sağ ayağımın yürürken yamuk basıyor ve bi iş işlediğim zaman ağır fşn kaldırdığım zaman kalçamda inanılmaz derecede ağrı oluyor. Şuan doktora gittim kalçan kendiai çıkıp kendiai takıyor dedi o yüzden oluyor dedi anlayamadım bende. İhmal etmeye gelmez böyle şeyler ilerde sorun yaratıyo .
Aynı bende de vardı canım ben 2,5 yaşında ameliyat oldum platin takıldı şu an da iki kızımda da çıktı genetikmiş doktor öyle söyledi

Tüm sayfalar yüklendi.