Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benm 5.haftada minicik bı kese göründü 6.haftada kalp atışı oluşmuş ama net duyamadik 7.haftada duyduk çok şükür 8.haftaya kadarda hiç belirti yoktu hamileligimi hissetmiyordum sonra 5aya yakın mutfağa giremedim mide bulantısı mahfetti smdide mide yanmasından çekiyorumama her hamilelik bir değil stres yapma sakın kalp atışını geç duyanlarda olabiliyor
Çok teşekkür ederim Dr um 6 haftada yüzde yüz duymamız gerekiyor dedi prosedür öyleymiş ama başka Dr lar mutlaka 8 e kadar bekletiyor anlamadım gitti inşallah duyarız keseyi gördük şükür şuan 5+3 valla gitmeye korkuyorum
Ben 6+3te hem kese hem kalp atışı duydum çok şükür hiç belirtisiz hamilelik geçirdim şimdi 6.ayı bitirdik bir iki reflü oluyor illa ama hafif bir gece rahatsız etti tek
Çok teşekkür ederim Dr um 6 haftada yüzde yüz duymamız gerekiyor dedi prosedür öyleymiş ama başka Dr lar mutlaka 8 e kadar bekletiyor anlamadım gitti inşallah duyarız keseyi gördük şükür şuan 5+3 valla gitmeye korkuyorum
Hiç korkma içini ferah tut canım Allah'ın izniyle kalp atışını da duyacaksın güzel haberlerini bekliyorum geç döllenme olabilir öyle olunca kesede kalp atışında geç görülüp duyulabiliyor
Herkesin belirti durumu farklı oluyor ben ikinci hamileliğimde korunmayı bıraktıktan 4 5 gün sonra aşırı bel ve kasık ağrısı hissettim bildim hamile kaldığımı . 7. Haftada alt muayeneden kalp atışı ve kese göründü