Kalp atisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nurti tarafından oluşturulan Kalp atisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 960 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalp atisi
Konbuyu başlatan Nurti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sunny

Nurti

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en erken ve en geç kaçıncı hafta kalp atışı duyulur birde belirti olmadan hamilelik geçiren oldumu

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en erken ve en geç kaçıncı hafta kalp atışı duyulur birde belirti olmadan hamilelik geçiren oldumu
Benm 5.haftada minicik bı kese göründü 6.haftada kalp atışı oluşmuş ama net duyamadik 7.haftada duyduk çok şükür 8.haftaya kadarda hiç belirti yoktu hamileligimi hissetmiyordum sonra 5aya yakın mutfağa giremedim mide bulantısı mahfetti smdide mide yanmasından çekiyorum😂😂ama her hamilelik bir değil stres yapma sakın kalp atışını geç duyanlarda olabiliyor

Nurti

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim Dr um 6 haftada yüzde yüz duymamız gerekiyor dedi prosedür öyleymiş ama başka Dr lar mutlaka 8 e kadar bekletiyor anlamadım gitti inşallah duyarız keseyi gördük şükür şuan 5+3 valla gitmeye korkuyorum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben 6+3te hem kese hem kalp atışı duydum çok şükür hiç belirtisiz hamilelik geçirdim şimdi 6.ayı bitirdik bir iki reflü oluyor illa ama hafif bir gece rahatsız etti tek

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim Dr um 6 haftada yüzde yüz duymamız gerekiyor dedi prosedür öyleymiş ama başka Dr lar mutlaka 8 e kadar bekletiyor anlamadım gitti inşallah duyarız keseyi gördük şükür şuan 5+3 valla gitmeye korkuyorum
Hiç korkma içini ferah tut canım Allah'ın izniyle kalp atışını da duyacaksın güzel haberlerini bekliyorum😊 geç döllenme olabilir öyle olunca kesede kalp atışında geç görülüp duyulabiliyor

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
9 haftalık duyan var burda 7 de duymazsan bekle bence doktor müdahale etmek isterse de başkasına git görün

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Herkesin belirti durumu farklı oluyor ben ikinci hamileliğimde korunmayı bıraktıktan 4 5 gün sonra aşırı bel ve kasık ağrısı hissettim bildim hamile kaldığımı . 7. Haftada alt muayeneden kalp atışı ve kese göründü

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Yüzde yüzü neye göre demiş ki belki geç döllenme oldu.
Korkma bence.
Varsa zaten yedinci haftada kesin duyarsın.

Tüm sayfalar yüklendi.