Kalp atışını bı türlü duyamadim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emelcmn tarafından oluşturulan Kalp atışını bı türlü duyamadim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 620 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalp atışını bı türlü duyamadim
Konbuyu başlatan Emelcmn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Emelcmn

Kayıtlı Üye
rank
Her doktor haftamı farklı söylüyor en son 6+1 dediler şuan doktora göre 6+4 oldum ama bana göre bu gece 7 haftalık olucam ve hala kalp atışını duyamadım kızlar . Siz ne zamn duydunuz

S

Sıla

Guest
Ben 6. Haftada duydum ama her bebek bir olmuyor bazıları geç duyulabiliyor içinizi rahat tutun 🤗

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Her doktor haftamı farklı söylüyor en son 6+1 dediler şuan doktora göre 6+4 oldum ama bana göre bu gece 7 haftalık olucam ve hala kalp atışını duyamadım kızlar . Siz ne zamn duydunuz
11 haftalıgım bana hâlâ dinletmedi ama doktor 7 haftalıkken gittiğimde kalp atışı oluşmuş dedi diğer gidişinde duyarsın inşallah

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Duyarsın cnm 9.haftaya kadar zaten bi kaç saniye ama çok güzel bi duygu

İki Prenses Annesi 💜

Kayıtlı Üye
rank
Duyarsın canım 9. Haftaya kadar çok güzel duygu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım son adet tarihi ile ultrason arasında fark olabiliyor takılma ona. Geç döllenme olabilir. Bebeği görüp kalp atışını duymanın 8 9 haftaya kadar süresi var içini ferah tut sen iyi düşün iyi olsun 1 2 haftaya kadar bebişi görür kalp atışını da duyarsın inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.