Kararsızlığıma karar olun 🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Kararsızlığıma karar olun 🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,707 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kararsızlığıma karar olun 🤣
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hayall

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lohusa terlik tacı almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum instagramda dolandırılmaktan korkuyorum bide kapı süsü yaptırmak istiyorum kararsızlık beni deli ediyor. Bildiğiniz güvendiğiniz sayfalar var mı🥰
Bende trendyoldan aldım inci taçlı çok hafif terlik iade ettim şiödi ebebekte gördüm 70tl ama baya sert kaliteli ordan almayı düşünüyorum çarşıda falanda hep sünger gibi bişeye benzemiyor en az 50 tl

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bende trendyoldan aldım inci taçlı çok hafif terlik iade ettim şiödi ebebekte gördüm 70tl ama baya sert kaliteli ordan almayı düşünüyorum çarşıda falanda hep sünger gibi bişeye benzemiyor en az 50 tl
E bebek de var mı öyle terlikler hiç dikkat etmemiştim bi bakıyım bende teşekkür ederim 🤗

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lohusa terlik tacı almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum instagramda dolandırılmaktan korkuyorum bide kapı süsü yaptırmak istiyorum kararsızlık beni deli ediyor. Bildiğiniz güvendiğiniz sayfalar var mı🥰
canım benim Trendyol da daha uyguna satılıyor hem de güvenilir yorumları okuyup da alırsın en azından için rahat eder ben bütün alışverişlerimi trendyol'dan yapıyorum hiçbir zaman da kötü bir ürün gelmedi elime şans meselesi ama ☺️☺️

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım terlik taç Trendyol da her şekil var ordan güvenle alabilirsin bende öyle yapacam kapı sysune gelince Trendyol da varmı bilemedim tulum setine bakmıştım bulamamıştım inşallah oda vardır insatgramdan 1 2 sözde güvenilir yer var diyorum sipariş edecem ama acele etmiyorum kararsızlık tan ne olur ne olmaz diye 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kiz kardesim magazan almisti pek internete guvenemiyor insan kapi susu trentyoldan bak canim🤗
Var mı canım kapı süsü trendyolda yastıkla beraber ama 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kiz kardesim magazan almisti pek internete guvenemiyor insan kapi susu trentyoldan bak canim🤗
Var mı canım kapı süsü trendyolda yastıkla beraber ama 🤗
canım benim Trendyol da daha uyguna satılıyor hem de güvenilir yorumları okuyup da alırsın en azından için rahat eder ben bütün alışverişlerimi trendyol'dan yapıyorum hiçbir zaman da kötü bir ürün gelmedi elime şans meselesi ama ☺️☺️
Bende geçende 5 li set aldım birebir geldi kalitesi de çok iyiydi çok uygundu onun dışında evimin çoğu eşyası ordan begenmedigin mi iade ediyorsun rahatça gerçekten çok güzel bişi 🤗

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
Daha yeni yaptırdım yastık ve kapı süsü 140 ₺ di dün zam gelmiş 160 olmuş ama harika olmuş çok beğendim instagram hesabı @damladizayn bir bak istersen cnm fiyasaya göre gayet uygun

Tüm sayfalar yüklendi.