Karin agrisina progestan Normal mi ?

• Konbuyu başlatan hkalayci
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hkalayci tarafından oluşturulan Karin agrisina progestan Normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 553 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karin agrisina progestan Normal mi ?
Konbuyu başlatan hkalayci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss
H

hkalayci

Guest
Kizlar biraz temizlik yaptım inceden bir karin agrisi çektim birkaç gün sonra bir gün siddetli olunca doktora gittim ultrasonda bakti erken doğum riskini biraz artirmissin dedi igne verdi progestan birde fitil verdi korkmalimiyim sizce tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim .

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biraz temizlik yaptım inceden bir karin agrisi çektim birkaç gün sonra bir gün siddetli olunca doktora gittim ultrasonda bakti erken doğum riskini biraz artirmissin dedi igne verdi progestan birde fitil verdi korkmalimiyim sizce tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim .
Hiç bir iş yapma uzan dinlen sürekli.progestan igne iki günde bir bende yaptırdım çok agrıtan bi iğne.zamanında sağlıkla gelsin inş minnoş.Dikkat et annesi

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim erken dogum riskim 20 küsür haftadan beri var. Progestan fitilini kullandım 28. Haftaydı sanırım doktorum fitili 2 ye çıkarttı. Şuan 32 haftalık olduk. Endişelenme progestan tutuyor. Ablam da çok fazla kanama vardı. İgnesini bide fitilini kullandı 39.haftada dogum yaptı :)

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Benim başından beri risk vardı hep progestan kullandım dinlen ağır iş yapma bisey olmaz inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.