Karında değişik ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Karında değişik ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 440 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karında değişik ağrı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iki kiz iki oğlan annesi

Didem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün uyurken döncektm sola basımı kaldrmamla karnıma agrı gırmesı bir oldu neden olmuş olabılır tecrubeli anneler varsa bilgi almak istiyorum

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün uyurken döncektm sola basımı kaldrmamla karnıma agrı gırmesı bir oldu neden olmuş olabılır tecrubeli anneler varsa bilgi almak istiyorum
O bende de oluyo canim doktora sordum normal deyip duruyo gelişiminde de bir sorun yok bebegin doncegim sıra ya sağda yada solda genelde soldan cok oluyo aniden bir agri giriyo ağlıyorum sancisindan o denli şiddetli 1 dakka falan suruyo geciyo sonra arada bir oluyo ama sürekli değil de sen kaç haftaliksin bm 32+4deyim

Didem

Kayıtlı Üye
rank
O bende de oluyo canim doktora sordum normal deyip duruyo gelişiminde de bir sorun yok bebegin doncegim sıra ya sağda yada solda genelde soldan cok oluyo aniden bir agri giriyo ağlıyorum sancisindan o denli şiddetli 1 dakka falan suruyo geciyo sonra arada bir oluyo ama sürekli değil de sen kaç haftaliksin bm 32+4deyim
14 hafta olduk bugun. Ama bende üzün sürmedi ağrısı bebeğin rahım duvarına değdiğini hissedıyordum öyle oldktn snra hissetmemeye başladm

Tüm sayfalar yüklendi.