Ne alaka benimkide 6aydan sonra beliydi kuzenimde hamile ben biraz kilolu oldugum icin karnim buyuk kuzenim cok zaif 7aylik hamile hic yokmus gibi beli olmuyordaİyi akşamlar hanımlar 5 aylık hamileyim. İçimi dökmek istiyorum kendi aileme anlatmak istemiyorum eşimin ailesi dinlemedi bile. Dün eşimin akrabası geldi aaa karnın hiç çıkmamış bebek yok gibi dedi ama karnımda gayet var ya eve gelen misafir hoşgeldin diyorum hal hatır sormadan karnın yok diyor moralimi çok bozdu eşim zaten sürekli üzerime geliyor yemek ye ye ye diye bunaldım iyice
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Insanlarada anlam veremiyorum karnin kucukse kucuk diye hemen dedi kodu yapiyolar uzuyolar insani buyukse cok buyukmus zorlanirsin diye yine uzyolarİyi akşamlar hanımlar 5 aylık hamileyim. İçimi dökmek istiyorum kendi aileme anlatmak istemiyorum eşimin ailesi dinlemedi bile. Dün eşimin akrabası geldi aaa karnın hiç çıkmamış bebek yok gibi dedi ama karnımda gayet var ya eve gelen misafir hoşgeldin diyorum hal hatır sormadan karnın yok diyor moralimi çok bozdu eşim zaten sürekli üzerime geliyor yemek ye ye ye diye bunaldım iyice