Sorum var Kasık fıtığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Kasık fıtığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 515 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasık fıtığı
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şəfəq

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hepinize teşekkür ederim yarına cerrahiden randevu aldım ultrason çektirmek için ona göre bir yol izlenecek doktora da sordum kötü mü ameliyatı yaptırılmazsa ne olur Gibi sorular sordum altı bezlendiği için boğulma yapabilirmiş apandisite kadar gidebilirmiş o yüzden yaşı küçükken yaptırılmasını tavsiye ederim dedi aynı şey teyzemin kızındada vardı küçükken yapıldı bi sıkıntı yok şimdi çok şükür Ben de hemen çok bir şey anlamıyorken hem de iki çocukla daha zor olacağı için hazır içimdeki de tam büyümeden halletmek istiyorum

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Evet hanımlar merhaba geçen gün kızım için post açmıştım ağladığında özel bölgesi şişiyor diye doktora götürdüm tahmin ettiğim gibi kasık fıtığı çıktı ve ameliyat denildi daha küçücük hamileyim bide nasıl yapacağım bilmiyorum keşke çocuklar hasta olmasa😞dualarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum hepinize🙏🙏
Ah canım rabbim şifa versin duam seninle inşaallah rabbim beterinden korusun yavrularımızı inşaallah iyileşir 🤲❤️

Tüm sayfalar yüklendi.