benimki de uyutmuyor, maşaAllah, ayakta çok kalırsam belim ağrıyor bide mide yanması... fena, genel olarak iyiyim elhamdülillahHamileliğim inişli çıkışlı ama çok şükür iyi geçiyor. Baştan beri bitmeyen ve artan bir bel ağrım var. Bebiş artık çok hareketli, hiç uyutmuyorHayırlısıyla gelse de zamanında hareketlerini doya doya izlesek
Sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin Allah razı olsun kardeşimmAy kendimin heyecanla bekledigim anlari hatirladim insallah sag salim qovusarsiz yavrularniza

geçmiş olsun canım yürüyüş yap harelet ödemi azaltır şekeri ve unu azalt, inşAllah geçerBenim hamileliğim sancılı ve ödemeli geçiyor seninki nasıl geçiyor
ben de ayakta çok kalırsam belim ağrıyor, arada kramp giriyor gaz sancısı, bide mide yanması... fena, genel olarak iyiyim elhamdülillah
geçmiş olsun canım yürüyüş yap harelet ödemi azaltır şekeri ve unu azalt, inşAllah geçerBenim hamileliğim sancılı ve ödemeli geçiyor seninki nasıl geçiyor
ben de ayakta çok kalırsam belim ağrıyor, arada kramp giriyor gaz sancısı,
yani kasımın kaçıBenimde Kasım'da 42 gün kaldı diyor uygulamaya göre bende çok sabirsizalniyorum eşimde aynı şekilde sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
bide mide yanması... fena, genel olarak iyiyim elhamdülillah