Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi aranızda çözemediğiniz konuları burada post olarak açıyorsunuz.sizin çözemediğiniz konuyu moderatörler ya da üyeleri nasıl çözsün.konuyu okudum ama kim haklı kim haksız anlamadım. O yüzden hesap engelleme ya da kişiyi silme gibi bir durumumuz olamaz. Burasi sanal alem bilgi alışveriş platformu lütfen uygulamayi gerektiği gibi kullanın.herkes birbirine saygı sevgi çerçevesi içerisinde davransın. 1 kişi kavga postu açıyor anlatıyor konuyu sonra tekrar başka birisi post açıyor ne gerek var böyle şeylere.sonra moderatörler işini yapmıyor oluyor napalim yani o zaman hepinizi silelim uygulamadan kim haklı kim haksiza bakmadan. kavga ve kavga postu istemiyoruz artık. hayırlı sahurlar
Bende 99 da depreminde 3 aylıkmisim annemler evden kaçmış beni unutmuşlar evde sonra içeri girmek istemiş babam beni alıp çıkmıs İstanbul da doğup büyüdüm ben Diyarbakır a 10 yıldır gelmişiz nerdeyse annem anlatıyor bazen diyor yollar yarılmış çok kötüydü
Bende 99 da depreminde 3 aylıkmisim annemler evden kaçmış beni unutmuşlar evde sonra içeri girmek istemiş babam beni alıp çıkmıs İstanbul da doğup büyüdüm ben Diyarbakır a 10 yıldır gelmişiz nerdeyse annem anlatıyor bazen diyor yollar yarılmış çok kötüydü
99 depremu ever cok kötüydü yollar hep yarilmisti ama günümüzdeki bu deprem 99 depremini aratıyor acikcasi rabbim sabilerimizin yüzü suyu hürmetine onlari ve bizleri korusun
99 depremu ever cok kötüydü yollar hep yarilmisti ama günümüzdeki bu deprem 99 depremini aratıyor acikcasi rabbim sabilerimizin yüzü suyu hürmetine onlari ve bizleri korusun
Kesinlikle asrın felaketini yaşadık resmen depremden kaçan selde can verdi ama hic kimse bi silkelenmiyor depren zulmun oldugu yerde olurmus Rabbim uyarıyor ama ne fayda insanlarimiz gene ayni gene ayni
Kesinlikle asrın felaketini yaşadık resmen depremden kaçan selde can verdi ama hic kimse bi silkelenmiyor depren zulmun oldugu yerde olurmus Rabbim uyarıyor ama ne fayda insanlarimiz gene ayni gene ayni
Aynen Asena haberleri izliyorum ağlıyorum depremden kurtuldu selde oldu ya Allah zamanı dolmuşsa alıyor canı ama insanlar gerçekten hiç ders almıyorlar hala devam ediyor kalp kırmaya Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah ne diyimki
Aynen Asena haberleri izliyorum ağlıyorum depremden kurtuldu selde oldu ya Allah zamanı dolmuşsa alıyor canı ama insanlar gerçekten hiç ders almıyorlar hala devam ediyor kalp kırmaya Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah ne diyimki
Kesinlikle canim katılıyorum kimsenin 1 saniyeye diyorum 1 dakka bile degil çıkmaya seneti yok insanlar aticagi adima dikkat etmeli ve kalplerini kin nefret kötülükle degilde imanla guzellikle beslemeli