Bize de yapıyor eşime diyor polim yapıyor birşey olmaz diyor ama oglu inanmıyor 😂😂
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Temmuz 2021 #11 Bize de yapıyor eşime diyor polim yapıyor birşey olmaz diyor ama oglu inanmıyor
M Mustafamin annesi Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 517 11 Temmuz 2021 #12 Sıbelmamı' Alıntı: Bize de yapıyor eşime diyor polim yapıyor birşey olmaz diyor ama oglu inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Malesef bnm kcm sezeryana ck karşi beni rabbm esmn dlne dusurmesn ins
Sıbelmamı' Alıntı: Bize de yapıyor eşime diyor polim yapıyor birşey olmaz diyor ama oglu inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Malesef bnm kcm sezeryana ck karşi beni rabbm esmn dlne dusurmesn ins
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Temmuz 2021 #13 Benim burda hiç kimsem yok sezaryen olacam tekim idare edecem
M Mustafamin annesi Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 517 11 Temmuz 2021 #14 Sıbelmamı' Alıntı: Benim burda hiç kimsem yok sezaryen olacam tekim idare edecem Genişletmek için tıkla ... Allah yardmcn olsn ins cnm ..
Sıbelmamı' Alıntı: Benim burda hiç kimsem yok sezaryen olacam tekim idare edecem Genişletmek için tıkla ... Allah yardmcn olsn ins cnm ..
M Mustafamin annesi Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 517 11 Temmuz 2021 #16 Sıbelmamı' Alıntı: Cümlemize inşallah Genişletmek için tıkla ... Doktor bana dio 11 temmzda dogmun olck benm gnm bgn doluyo esme dio doktor blmio sen byrmdan snra dgm yapcnnn .. byle varya tepem atioo yapaymmda kurtlmmm ama hanm aga gelmio bir turlu ..
Sıbelmamı' Alıntı: Cümlemize inşallah Genişletmek için tıkla ... Doktor bana dio 11 temmzda dogmun olck benm gnm bgn doluyo esme dio doktor blmio sen byrmdan snra dgm yapcnnn .. byle varya tepem atioo yapaymmda kurtlmmm ama hanm aga gelmio bir turlu ..
M Mustafamin annesi Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 517 11 Temmuz 2021 #18 Sıbelmamı' Alıntı: Normalmi dogum Genişletmek için tıkla ... Evt
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Temmuz 2021 #19 Allahım bir avazda kurtarsın inşallah
M Mustafamin annesi Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 517 11 Temmuz 2021 #20 Sıbelmamı' Alıntı: Allahım bir avazda kurtarsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amn amn cmlemz ins .
Sıbelmamı' Alıntı: Allahım bir avazda kurtarsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amn amn cmlemz ins .