Kaynana terörü 🤯

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Kaynana terörü 🤯 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,102 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kaynana terörü 🤯
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Aynen ya cahil olmasa böyle konusmaz .. takmamakla en iyisi yaoiyorusn zaten kaynanalarin çoğu böyle yaninda iyi arkandan atar tutar
Yok benim yanımdada iyi değildi evden kovdu boşatmaya çalıştı kocamın eski karısıyla eski sevgilileriyle kıyasladı her gittiğimizde ayrı yataklar sererdi bize eşim birlikte yatmak istese aramıza yatardı daha neler neler 2 seneyi yazsam destan olur. Benim ona yaptığım tek kötülükse saygıda kusur etmemek, susmak, her dediğini yapıp ellerimle beslemek, oğlunu evlenmiş boşanmış olduğu halde kabul etmek

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yok benim yanımdada iyi değildi evden kovdu boşatmaya çalıştı kocamın eski karısıyla eski sevgilileriyle kıyasladı her gittiğimizde ayrı yataklar sererdi bize eşim birlikte yatmak istese aramıza yatardı daha neler neler 2 seneyi yazsam destan olur. Benim ona yaptığım tek kötülükse saygıda kusur etmemek, susmak, her dediğini yapıp ellerimle beslemek, oğlunu evlenmiş boşanmış olduğu halde kabul etmek
Alalh yardımcın olsun cnm ya eşin iyiyse boşver kaynanani.. insan değilmiş baksana neler yapmış ya ..

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Senin kaynana yine iyiymiş ben 2 senelik evliyim gelin korunmayı bahane ediyor ama kısır çocuğu olmuyor diye geziyordu hamile olduğumu öğrenince oğlum sağolsun önce Allah sonra onun sayesinde oldu diye geziyor😂
Tam gerizekalıymş alsın oğlunu başına çalsın.. Sen kendi mutluluğuna bak oğlu seni çok seviyor olmalı ki bunları yapmş çekemediğiden yani

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Senin kaynana yine iyiymiş ben 2 senelik evliyim gelin korunmayı bahane ediyor ama kısır çocuğu olmuyor diye geziyordu hamile olduğumu öğrenince oğlum sağolsun önce Allah sonra onun sayesinde oldu diye geziyor😂
Ayy çok güldüm öyle ya bebek yapmak için kocada lazım deseydin zamana kadar yapamadı demekki sorun oğlundaymış 🤣🤣🤣

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler fikirlerinize ihtiyacım var... Ben bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim. Ve kaynvalidem bunu her fırsatta dile getiriyor başkalarının yanındada üstelik. Bilmiyorum cahilliğinden mi olayı yani tedavi yöntemini bilmediğinden mi yoksa normal gelişim gösteren bebeklerden farklı bir bebek dünyaya getireceğimi fln zannediyorda korktuğundan mı nedendir anlamadım. Başka insanların yanında geriliyorum gereksiz canım sıkılıyor konu uzamasn diye cevap bile vermek isyemiyorum ama zoruma gidiyor. Ben bu kadınını nasıl susturabilirim?
Kimse yokken güzel bı kahve yap ve neler hissettiğini anlat eski insanlar anlamaz farklı düşünebilir tüp Bebek merkezi neler yapıyor normal bebek ve tüp Bebek arasında hiç bı fark olmadığını anlat bilmiyor olabilir bilse yapmaz ve neler hissettiğini kırıldığını anlat ellerinden tut gözlerinin içine bakarak konuş bak nasıl pişman olup özür dileyecek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cahil canım hiç umursama böyle insanlar empati kurmayı bilmez bende ilk evlendigim zaman görücü usulü evlendik sağlık ocağında hap almıştım herkesten gizli içiyordum 3,ay içtim aynı tepkiler bana da oldu sonra eşime gosterdim istemiyorum çocuk falan diye adam ölecekti acayip bir tepki verdi cahillerle uğraşmak zor

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler fikirlerinize ihtiyacım var... Ben bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim. Ve kaynvalidem bunu her fırsatta dile getiriyor başkalarının yanındada üstelik. Bilmiyorum cahilliğinden mi olayı yani tedavi yöntemini bilmediğinden mi yoksa normal gelişim gösteren bebeklerden farklı bir bebek dünyaya getireceğimi fln zannediyorda korktuğundan mı nedendir anlamadım. Başka insanların yanında geriliyorum gereksiz canım sıkılıyor konu uzamasn diye cevap bile vermek isyemiyorum ama zoruma gidiyor. Ben bu kadınını nasıl susturabilirim?
Canım tup bebek olunca leylekler getirmiyor bebegı sonucda yine senin bebegın senin canın kanın bosuna uzulme cahil insanlar ıcın ne guzel Allah nasip etmıs tadını cikar keyifli hamileliğin gecsın saglıkla al kucagina da

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Etme cahille muhabbet fittirirsin silme cam kirigiyla kestirirsin diye bı laf varya sende sal gitsin benim ablamın 10 yıldır çocuğu olmuyor benim kaynanam Esra Erol'da haberlerde ne zaman bir tüp bebek tuttu çip bebek diye haber görse hemen ablamı arar su kanalı aç Özge izle bak diye söyler ablamda her defasında bana kızar senin kaynanan benim hayatıma ne karışıyor diye telefonundan ablamın numarasını sildim bu sefer ne zaman gorse söylüyor 🤦 en son tartıştık ondan sonra sustu ne kadar uyarsamda söylesene yok asla vaz geç miyir o yüzden ne dersen de sert bı dille uyarmadan asla susmazkar canım

Tüm sayfalar yüklendi.